C-VITAMIN ULTRA 60 kapszula

C-VITAMIN ULTRA 60 kapszula

A WTN C-vitamin ULTRA nem egyszerű aszkorbinsav, hanem növényi kivonatok gondosan válogatott komplexe.
Milyen esetben érdemes C-vitamint pótolni?

- téli időszakban kúraszerűen, elkerülhetjük a meghűléses panaszokat
- cukorbetegség fennállásakor
- az immunrendszer erősítése céljából
- hangulati problémák jelentkezésekor, illetve depressziós időszakban
- gyulladásos folyamatok mérséklése céljából

5 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Összetevők
Használati javaslat
Részletek

A C-vitaminnál sem mindegy hogyan (t)eszed!

 

Látszólag nagyon egyszerű a C-vitamin pótlásának kérdése, de az utóbbi években a tudományos bizonyítások is arra fókuszálnak, hogy ez sokkal bonyolultabb lehet az L-aszkorbinsav (C-vitaminként azonosítjuk) használatánál. Tudatosan már nem tehetünk egyenlőségjelet a C-vitamin pótlása és az L-aszkorbinsav szedése közé!

 

Tudtad, hogy az aszkorbinsav csak a C-vitamin antioxidáns része? Tehát, ha csak aszkorbinsavat alkalmazol, számos értékes ún. „vitaminszerű” anyagtól is megfoszthatod magad, amelyeket alapvetően a C-vitamin tartalmú táplálékkal is elfogyasztanál. Ezek a „vitaminszerű” anyagok növelhetik a biológiai hasznosulást, kiegészíthetik a vitamin hatásspektrumát, stabilizáló hatásuk lehet és enzimeket tartalmazhatnak stb.

 

A termékalkotás fő céljai között szerepelt, hogy a természetben megtalálható, valódi C-vitamin összetételét, minél valósághűbben modellezük le, miközben felhasználjuk a tudomány mai eredményeit is, annak érdekében, hogy a vitamin hatékonyságát tovább növeljük.

 

Milyen esetben érdemes C-vitamint pótolni?  • téli időszakban kúraszerűen, ígyC-vitamin ultra elkerülhetjük a meghűléses panaszokat

 

  • cukorbetegség fennállásakor

 

  • az immunrendszer erősítése céljából

 

  • hangulati problémák jelentkezésekor, illetve depressziós időszakban

 

  • gyulladásos folyamatok mérséklése céljábólMiben előremutató a WTN terméke?

 

A WTN C-vitamin ULTRA, nem egyszerű aszkorbinsav, hanem növényi kivonatok gondosan válogatott komplexe.

 

Az összetételt illetően a magnézium-aszkorbát mellé citrus bioflavonoidok is kerültek, hogy a természetben előforduló valódi C-vitamin összetételét minél jobban leképezhessük.

 

A heszperidin, kvercetin, rutin bioflavonoidok antioxidáns hatásuknak köszönhetően, önmagukban is erős gyulladáscsökkentést tehetnek lehetővé. Egyes vizsgálatok az ízületek gyulladásos folyamatainak mérséklésében is hatékonynak találták ezeket az anyagokat.

 

Az alfa-liponsav jól ismert sejtvédő hatásáról, illetve az energia anyagcserében betöltött szerepéről is, ezen kívül a C-vitaminnal szinergikusan is együttműködik, ezáltal fokozhatja a vitamin élettani hatását. 

 

fitomátrix-ként használt, C-vitaminban gazdag növények koncentrátumai arról gondoskodnak, hogy a fent említett hatóanyagok, olyan környezetben legyenek, ahogyan a természetben is megtalálhatóak. Ehhez indiai egres, acerola és camu-camu növényi koncentrátumokat használtunk, amelyek kitűnő forrásai lehetnek a C-vitaminnak.

 

A komplex szerves részét képezi a feketebors piperin nevű hatóanyagra standardizált kivonata is, ami a szakirodalmak alapján tovább segítheti a C-vitamin felszívódását.

 
 

 

 

GYAKORI KÉRDÉSEK:  • Gyermekeknek adható-e a készítmény? Ha igen, mekkora dózisban?6 éves kortól javasoljuk, minden második nap alkalmazva, fél kapszulányi mennyiségben. Érdemes a zselatin kapszulából a port kiszórni, kis mennyiségű ételbe vagy folyadékba belekeverni.  • Milyen zselatint használunk a kapszulás termékek esetében?Kizárólag nagy tisztaságú marha zselatinból készült kapszulákat használunk.

Adatok
Cikkszám
WTN5
Összetevők

 

WTN C-vitamin ultra

 

Összetevők (1. táblázat): magnézium-aszkorbát, zselatin (kapszula), acerola kivonat, heszperidin, rutin, kvercetin, indiai egres kivonat, alfa-liponsav, camu camu kivonat, feketebors kivonat, rizskivonat, L-leucin (aminosav).

 

1. táblázat Aktív összetevők koncentrációja (WTN C-vitamin ultra).

 Aktív összetevők


1 kapszulában


2 kapszulában


C-vitamin (magnézium-aszkorbátból és acerola gyümölcs (Malpighia Galbra) kivonatból)


500 mg (NRV* 626%)


1000 mg (NRV* 1251%)


       - Ebből Acerola gyümölcs (Malpighia Galbra) kivonat, 25% C-vitamin


75 mg


150 mg


Heszperidin (citrus bioflavonoidokból)


50 mg


100 mg


Kvercetin (japánakác virágból)


50 mg


100 mg


Rutin (japánakác virágból)


50 mg


100 mg


Alfa-liponsav


25 mg


50mg


WTN FitomátrixTM: indiai egres gyümölcs (Phyllanthus Emblica) 200:1 kivonat, camu camu (Myrciaria
Dubia) kivonat, feketebors (Piper Nigrum) kivonat


87,5 mg


 


175 mg


 

 

*Napi beviteli referencia érték %-a felnőttek esetében.

Használati javaslat

 

WTN C-vitamin ultra használati javaslat:  • Ajánlott mennyiség: napi 1-2 kapszula, lehetőség szerint étkezések között.

 

  • Érzékeny emésztőrendszer esetén étkezés közben.Figyelmeztetés  • Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

  • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl.

 

  • A készítményt tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.

 

  • Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!

 

  • Nagyon javasolt az étrend-kiegészítők szedését elkülöníteni a kávé fogyasztásától. Legalább fél órával a kávé fogyasztása előtt vagy kávé fogyasztása után min. 2 óra múlva célszerű bevenni.

 

  • Nem javasolt az étrend-kiegészítők bevétele tejalapú készítményekkel!

 

  • Amennyiben több étrend-kiegészítőt szedsz, akkor konzultálj szakemberrel, hogy milyen sorrendben célszerű szedned őket ahhoz, hogy ne érvényesüljön a hatóanyagok közötti esetleges kioltó hatás.

 

  • Használata kúraszerűen javasolt, amennyiben a kezelőorvosod, természetgyógyászod nem javasolta másképp.Ez a termék nem vegán:  • Mert a kapszula alapanyaga nagytisztaságú marhazselatin.