Q10 ULTRA

Q10 ULTRA

WTN Q10 Ultra egy kiváló minőségű, hatékony Q10 kapszula. Ez az egyik legerősebb zsíroldékony, antioxidáns hatású vegyület, amely védi a sejteket a szabadgyökök negatív hatásaitól. Emellett kiemelt szerepe van az energiatermelő folyamatokban is. Kifejezetten javasolják a használatát szív- és érrendszeri problémák esetén, amikor a Q10 szintje jelentősen lecsökkenhet. Ugyanez érvényes diabétesz vagy bizonyos májproblémák esetén is. Azt is megfigyelték, hogy a Q10 bevitel hatására a termékenységi mutatók is javulnak, mind férfiak, mind nők esetében. A WTN Q10 Ultra kapszula a Kaneka egyedülálló technológiájával készül, így garantáltan csúcsminőségű étrend-kiegészítőt nyújt.

5 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Összetevők
Használati javaslat
Részletek

Szív és érrendszeri problémák? Meddőségi gondok? Kirobbanó energiaszint hiánya?

 

Egy nagyon jó minőségű Q10 segíthet! Csúcsminőségű Q10 készítmény a világhírű japán cég (Kaneka) segítségével!

 

A Q10 az egyik legerősebb zsíroldékony, antioxidáns hatású vegyület, amely védi a sejteket a szabadgyökök negatív hatásaitól. Ezen kívül kiemelt szerepe van az energiatermelő folyamatokban is. Kifejezetten javasolják a használatát a szív- és érrendszeri problémáknál, hiszen ilyen esetekben, a Q10 szintje jelentősen lecsökkenhet. Ugyanez érvényes diabétesz vagy bizonyos májproblémák esetén is.

 

Azt is megfigyelték, hogy Q10 bevitel hatására a termékenységi mutatók is javulnak, mind férfiak, mind nők esetében.

 

DE!

 

A Q10 koenzim 90%-a szervezetben ubiquinol formába van jelen. Az ubiquinol nagyon könnyen reakcióba lép az oxigénnel, tehát egy igen instabil forma. Az antioxidáns hatása és az élettani hatása viszont kiemelkedő és felülmúlja a Q10 koenzim formát. Az étrend-kiegészítők többsége, a Q10 koenzim formát használja, mert stabilabb és kevésbé sérülékeny. Azonban a Kaneka, japán cégnek sikerült az ubiquinolt egy speciális technológiával stabillá tenni, így a felhasználók számára csúcsminőségű étrend-kiegészítő készülhet. A Kaneka cég egyedülálló módon redukált formában tudja a Q10-et biztosítani, mely élettani szempontból sokkal eredményesebb, gyorsabb Q10 visszapótlást tesz lehetővé.

 

Mi is a Kaneka cég közreműködésével biztosítjuk a felhasználók számára a Q10-et, mert számunkra a minőség a legfontosabb!

 Adatok
Cikkszám
WTN20
Összetevők

 

WTN Q10 ultra

 

Összetevők (1. táblázat): repceolaj, gliceril-oleát (emulgeátor), ubikinol (Kaneka UbiquinolTM), méhviasz (segédemulgeátor), szójalecitin (GMO mentes), módosított kukoricakeményítő (GMO mentes), növényi glicerin (kapszulahéj), karragén (növényi sűrítő), karamell (kapszula színezék), dinátrium-foszfát (stabilizátor).

 

1. táblázat Aktív komponensek koncentrációja (WTN Q10 ultra).

 Aktív komponensek


1 kapszulában


2 kapszulában


Ubikinol (Kaneka Ubiquinol QHTM) Élesztő fermentációval előállított, biológiailag aktív Q10 koenzim


50 mg


100 mg

Használati javaslat

 

WTN Q10 ultra használati javaslat:  • Ajánlott mennyiség: napi 1-2 kapszula étkezéssel.Figyelmeztetés  • Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

  • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl.

 

  • A készítményt tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.

 

  • Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!

 

  • Nagyon javasolt az étrend-kiegészítők szedését elkülöníteni a kávé fogyasztásától. Legalább fél órával a kávé fogyasztása előtt vagy kávé fogyasztása után min. 2 óra múlva célszerű bevenni.

 

  • Nem javasolt az étrend-kiegészítők bevétele tejalapú készítményekkel!

 

  • Amennyiben több étrend-kiegészítőt szedsz, akkor konzultálj szakemberrel, hogy milyen sorrendben célszerű szedned őket ahhoz, hogy ne érvényesüljön a hatóanyagok közötti esetleges kioltó hatás.

 

  • Használata kúraszerűen javasolt, amennyiben a kezelőorvosod, természetgyógyászod nem javasolta másképp.Szedhetem-e/használhatom-e folyamatosan a termékeket, vagy tartsak szünetet?  • Minden termék esetében javasolt a kúraszerű alkalmazás.

 

  • A legtöbb esetben 2-3 hónapos használatot majd 1 hónap szünetet javaslunk, ha a kezelőorvos vagy természetgyógyász nem javasolta másképpen. Időnként fontos visszaellenőriztetni vérvizsgálattal, hogy jelenleg milyen a vitamin/hormon/ásványianyag, stb szintünk. Javasolt rendszeresen 3-4, de legkésőbb 6 havonta megnézetni az értékeket.

 

  • Amennyiben az eredmények azt mutatják, a kezelőorvosunk vagy természetgyógyászunk is azt javasolja és mi magunk is azt érezzük, hogy jól vagyunk, el lehet hagyni a termékeket.

 

  • Amennyiben azt látjuk és érezzük, hogy még van létjogosultsága a termékek használatának, mindenképpen folytassuk tovább.Ez a termék nem vegán:  • Mert a kapszula alapanyaga nagytisztaságú marhazselatin.