MIKROBATOX™ - A bélrendszer fertőtlenítéséhez 60 kapszula

MIKROBATOX™ - A bélrendszer fertőtlenítéséhez 60 kapszula

WTN MikrobaTOX™ egy hatékony méregtelenítő kapszula, amely természetes hatóanyagokkal segíti a szervezetet a kórokozók és toxinok kiürítésében. A bélfal regenerálásával és az elhalt kórokozók irreverzibilis megkötésével támogatja a méregtelenítési folyamatokat. Próbáld ki most, és támogasd a tested egészségét!

5 480 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Összetevők
Használati javaslat
Részletek

Detox formula természetes hatóanyagokkal!

 

A méregtelenítési folyamatokban, mint amilyen a kórokozóirtást követő detoxifikáció, nagyon fontos szempont annak a biztosítása, hogy a szervezet valóban hatékonyan kiürítse az elhalt kórokozókat, és azok ne maradjanak a szervezetünkben. A fertőzöttségtől, illetve az elhalt kórokozók lokális mennyiségétől függően (amelyek egyénfüggő paraméterek) a szervezetünk eltérő módon reagál.  1. Amennyiben az elhalt kórokozók mennyisége kicsi, úgy a szervezet magától megbírkózik a kiürítéssel. Ez esetben lehet, hogy nincs szükség külső segítségre.

 

  1. Amennyiben nagyszámú kórokozót írtunk ki, úgy azt a szervezetünk mérgezésként élheti meg (és pl. heveny hasmenéssel reagál, fejfájás, rossz közérzet jelentkezhet). Ez esetben érdemes külső segítséget bevonni.A helyzetet tovább bonyolítja, hogy vannak olyan baktériumok, amelyek más, már elhalt baktériumokkal táplálkoznak (pl. Clostridium Difficile) így ezek elszaporodhatnak, illetve az elhalt baktériumokban addig élősködő vírusok kiszabadulnak, és problémát okozhatnak a gazdatestnek. A kórokozók mellett óriási probléma a penészgomba által termelt toxinok szervezetben való felhalmozódása is. Ezen toxinok kiürítése is alapvető az egészség megtartásához/visszaállításához.

 

A WTN MikrobaTOXTM ilyen esetekben nyújthat segítséget. Összetétele úgy lett megválasztva, hogy egy kettős hatásmechanizmus segíti az emberi szervezet kórokozó-méregtelenítési folyamatait:  • Elhalt kórokozók, toxinok irreverzibilis megkötése, és kivezetése a szervezetből.

 

  • A bélfal regenerálása.Elhalt kórokozók megkötése

 

Sokunk szervezete már nem működik optimálisan, és a méregtelenítési folyamatok sem hatékonyak, így a méreganyagok (pl. az elhalt kórokozók) nem tudnak hatékonyan kiürülni. Amennyiben a méreganyag nem tud kiürülni, a szervezetben marad, visszaszívódik, keringeni fog, ami mérgezéses tüneteket okozhat, terheli valamint további munkára kényszeríti a szervezetet.

 

A WTN MikrobaTOXTM-ban lévő természetes anyagok (kitozán, aktív szén, fulvosavak és huminsavak [shilajit], kovaföld) először megkötik ezeket a méreganyagokat, majd a széklet által kíméletesen kivezetik a szervezetből.

 

Bélfal regenerálása

 

Kulcsfontosságú az is, hogy a toxinok megkötése és kivezetése mellett a bélfalat is regeneráljuk, hogy újra képes legyen hatékonyan ellátni a feladatát. Ez nem hagyható ki a folyamatból. Ezért kerültek a WTN MikrobaTOXTM-ba azok a növényi összetevők (vörös szilfakéreg, fehérmályva-gyökér), amelyek a bélfal regenerálási folyamatot támogatják.  • A fehérmályva-gyökér természetes nyálkaképző hatású, ami segít helyreállítani a bélnyálkahártyát úgy, hogy védőréteget képez, valamint gyulladáscsökkentő hatása is van.

 

  • A vörös szilfakéreg képes megnyugtatni a gyomor és a belek nyálkahártyáját, és csökkenti az irritációt.Miben különleges WTN készítménye?  • a többféle összetevőnek, azok eltérő hatásmechanizmusának köszönhetően szélesebbkörűen támogatja az egészséges méregtelenítést, és a teljes szervezet tisztulási folyamatait, mint egy monokomponensű (egyetlen) összetevőből álló termékek,

 

  • biztosíthatja az elhalt káros mikroorganizmusok, penészgomba okozta toxinok bélrendszerből, illetve a szervezetből történő kiürülését,

 

  • segíthet megelőzni az elhalt kórokozók által okozott kellemetlen mellékhatásokat (pl. puffadás, gázképződés, rossz közérzet),

 

  • regenerálhatja a károsodott bélfalat, hogy az újra képes legyen feladatát ellátni,

 

  • segíthet a hisztamin semlegesítésében,

 

  • hozzájárulhat az egészséges emésztés fenntartásához,

 

  • megfelelő körülményeket teremthet a jótékony bélbaktériumok megtelepedéséhez,

 

  • a bélrendszer tisztítása révén hozzájárulhat a hatékony immunrendszer működéséhez,

 

  • nem tartalmaz tartósítószert. 

 

A WTN MikrobaTOXTM használata a WTN MikrobaCIDTM vagy WTN MikrobaCIDTM-X-el, a WTN Bélflórabaráttal, esetleg a WTN ViriCIDTM-del együtt javasolt, de más kórokozóirtásra alkalmas protokollokba is beilleszthető, mint megkötő (adszorbens) ágens.

 

 

Adatok
Cikkszám
WTN13
Összetevők

 

Összetevők (1. táblázat): kitozán, aktív szén, shilajit kivonat, zselatin (kapszulahéj), kovaföld, vörös szilfakéreg koncentrátum, fehérmályva-gyökér koncentrátum.

 

1. táblázat Aktív komponensek koncentrációja (WTN MikrobaTOXTM).

 Aktív komponensek


1 kapszulában


2 kapszulában


Kitozán, aktív szén, shilajit kivonat (50%
fulvosavak és huminsavak), kovaföld, vörös
szilfakéreg koncentrátum, fehérmályva-gyökér
koncentrátum


650 mg


1300 mg

Használati javaslat

 

WTN MikrobaTOXTM használati javaslat:


Ajánlott mennyiség: napi 1-2 kapszula, bő folyadékkal (2,5-3 dl), lehetőség szerint éhgyomorra, vagy étkezésektől, gyógyszerektől és egyéb étrend-kiegészítők szedésétől mindenképpen legalább 1,5 - 2 órával elkülönítve.Használat


WTN MikrobaTOXTM


Szedési javaslat


Étkezésektől, gyógyszerektől és egyéb étrend-kiegészítők szedésétől mindenképpen legalább 1,5 - 2 órával elkülönítve


felnőttek


1-2 kapszula bő folyadékkal (2,5-3 dl), lehetőség szerint éhgyomorra


12-16 éves korig


fél – 1 kapszula bő folyadékkal (2,5-3 dl), lehetőség szerint éhgyomorra


2-11 éves korig


negyed – fél kapszula folyadékban (2,5-3 dl) elkeverve


2 éves kor alatt


nem használható


Figyelmeztetés  • A kagylóra, rákokra allergiások ne használják a terméket!

  • Kúraszerűen használd!

  • Fontos, hogy a WTN MikrobaTOXTM fogyasztása csökkentheti a zsírban oldódó vitaminok felszívódását, ezért mindenképpen a zsírban oldódó vitaminokat legalább 1-2 órával a WTN MikrobaTOXTM bevétele előtt vedd be.

  • Ha gyógyszert szedsz (pl. warfarin típusú vérhigítót, vagy cukorbetegségre adott gyógyszer), akkor a WTN MikrobaTOXTM használatával kapcsolatban konzultálj kezelőorvosoddal, mert megzavarhatja a gyógyszerek felszívódását.

  • Amennyiben használod a WTN MikrobaCIDTM vagy MicrobaCIDTM-X készítményt is, ettől 1,5-2 órával elkülönítve szedd a WTN MikrobaTOXTM-ot!

  • Kizárólag kúraszerű használata javasolt. Amennyiben székrekedést, gázképződést, hányingert tapasztalsz, függeszd fel a termék használatát!

  • Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

  • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl.

  • A készítményt tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.

  • Várandósság alatt fogyasztása nem javasolt.

  • Gyermekek 2 év alatt nem használhatják.

  • Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!

  • Nagyon javasolt az étrend-kiegészítők szedését elkülöníteni a kávé fogyasztásától. Legalább fél órával a kávé fogyasztása előtt vagy kávé fogyasztása után min. 2 óra múlva célszerű bevenni.

  • Nem javasolt az étrend-kiegészítők bevétele bevétele állati eredetű tejalapú készítményekkel!

  • Amennyiben több étrend-kiegészítőt szedsz, akkor konzultálj szakemberrel, hogy milyen sorrendben célszerű szedned őket ahhoz, hogy ne érvényesüljön a hatóanyagok közötti esetleges kioltó hatás.