Egészséges Máj – Epe Gyógykeserű kúracsomag –3*500ml

-6%
Egészséges Máj – Epe Gyógykeserű kúracsomag –3*500ml
25 500 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

24 000 Ft
Kezdete: 2024.06.11   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Gyógynövény Gyógykeserű, amely hozzájárul az egészséges máj és epe működéséhez. Támogatja az aktív epehólyagot, védi a májsejteket és hozzájárul ennek tónusosságához. Segíti a máj és epe tisztulási folyamatait, méregtelenítő és tisztító hatású. Epehajtóként hozzájárul a szervezetben kialakult kövek feloldásához.

 1. Máriatövis (Silybum marianum): A máriatövis gyümölcse segíti a megfelelő májfunkció fenntartását. A benne lévő hatóanyag, a szilimarin, védi a májat a mérgektől, serkenti a méreganyagok lebontását és támogatja az új májsejtek képződését12.
Az összes kép
 
 
 1. Borsmenta (Mentha piperita): A borsmenta mentolt tartalmaz, ami javítja az emésztést, csökkenti a puffadást, és fokozza az epe kiválasztását.
  Borsmenta
 1. Sárga tárnics (Gentiana lutea): A sárga tárnics gyökere hozzájárul az epe termeléséhez és a zsírok emésztéséhez. Segíti a máj egészséges működését1.
  Sárga tárnics
 1. Gyermekláncfű (Taraxacum officinale): A gyermekláncfű gyökere támogatja az epe működését és a máj méregtelenítő folyamatait. Ezen kívül antioxidáns hatással is rendelkezik1.
 1. Kurkuma (Curcuma longa): A kurkuma rizómapora gyulladáscsökkentő hatású és segíti a máj regenerálódását. A benne lévő kurkumin antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik1.
 
 1. Articsóka (Cynara scolymus): Az articsóka levele hozzájárul az epe termeléséhez és a máj méregtelenítő folyamataihoz. Támogatja a zsírok lebontását is1.
 2. Gyermekláncfű (Taraxacum officinale): A gyermekláncfű gyökere támogatja az epe működését és a máj méregtelenítő folyamatait. Ezen kívül antioxidáns hatással is rendelkezik.

 3. Közönséges orbáncfű (Hypericum perforatum): Az orbáncfű föld feletti része segíthet a májgyulladás kezelésében és a májsejtek regenerálódásában.

 4. Mezei katáng (Cichorium intybus): A mezei katáng föld feletti része hozzájárul az epe termeléséhez és a máj méregtelenítő folyamataihoz. Emellett enyhe hashajtó hatása is van.

 5. Orvosi körömvirág (Calendula officinalis): Az orvosi körömvirág virága gyulladáscsökkentő hatású és segíti a máj regenerálódását. Javasolt májgyulladás és epehólyag-problémák esetén.

 6. Fecsketárnics (Gentiana asclepiadea): A fecsketárnics gyökere hozzájárul az epe termeléséhez és a máj egészséges működéséhez. Segíti a zsírok emésztését is.

 7. Vérehulló fecskefű (Chelidonium majus): A vérehulló fecskefű föld feletti része májvédő hatású és támogatja a máj méregtelenítő folyamatait.

 8. Benedekfű (Cnicus benedictus): A benedekfű föld feletti része enyhe epehajtó hatású és segíthet az epe kiürülésében.

 9. Keskenylevelű kakukkfű (Thymus serpyllum): A kakukkfű föld feletti része serkenti az epe termelését és segíti az emésztést. 

 10. Izlandi zuzmó (Cetraria islandica): Az izlandi zuzmó hozzájárulhat a máj védelméhez és a gyulladások csökkentéséhez. Ezen kívül antibakteriális hatással is rendelkezik.

 11. Fecsketárnics (Gentiana asclepiadea): A fecsketárnics föld feletti része hozzájárul az epe termeléséhez és a máj egészséges működéséhez. Segíti a zsírok lebontását is.

 12. Rozmaring (Rosmarinus officinalis): A rozmaring föld feletti része antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik és támogatja a máj méregtelenítő folyamatait.

 13. Homoki szalmagyopár (Helichrysum arenarium): A homoki szalmagyopár föld feletti része hozzájárulhat a máj egészséges működéséhez. Ennek a növénynek gyulladáscsökkentő hatása is van, és segíthet a máj védelmében.
 14. Közönséges cickafark (Achillea millefolium): A cickafark szárában, leveleiben és virágaiban számos értékes összetevő található. Ezeknek köszönhetően nagyon sok jótékony hatása van a cickafarknak, melyek közé tartozik az epe tisztítása, étvágygerjesztés, antibakteriális hatás, görcsoldás és nyálkahártya összehúzása. Külsőleg sebgyógyító és gyulladáscsökkentő hatású is lehet.
 15. Örménygyökér (Inula helenium): Az örménygyökér rizómái hozzájárulhatnak az epe termeléséhez és a máj méregtelenítő folyamataihoz. Segíthet a zsírok emésztésében is.
 16. Gímpáfrány (Asplenium scolopendrium): A gímpáfrány föld feletti része támogathatja a máj egészséges működését. Ezen kívül enyhe hashajtó hatása is van.
 17. Kapcsos korpafű (Lycopodium clavatum): A kapcsos korpafű föld feletti része segíthet az epe kiürülésében és a máj méregtelenítő folyamataiban.
 18. Orvosi zsálya (Salvia officinalis): Az orvosi zsálya föld feletti része antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik és támogatja a máj méregtelenítő folyamatait.
 19. Kis ezerjófű (Centaurium erythraea): A kis ezerjófű föld feletti része enyhe epehajtó hatású és segíthet az epe kiürülésében.
 20. Közönséges párlófű (Agrimonia eupatoria): A közönséges párlófű föld feletti része hozzájárulhat az epe termeléséhez és a máj egészséges működéséhez.
 21. Apró szulák (Convolvulus arvensis): Az apró szulák egész növénye segíthet az epe kiürülésében és a máj méregtelenítő folyamataiban.
 22. Orvosi somkoró (Melilotus officinalis): Az orvosi somkoró föld feletti része enyhe epehajtó hatású és segíthet az epe kiürülésében.
 23. Málna (Rubus idaeus): A málna levelei támogathatják az epe működését és a máj egészséges működését.

 

Összetevők: Máriatövis (Silybum marianum) 9g – gyümölcse Borsmenta (Mentha piperita) 7g – levele Sárga tárnics (Gentiana lutea) 5g – gyökere Gyermekláncfű (Taraxacum officinale) 5g – gyökere Közönséges orbáncfű (Hypericum perforatum) 5g – föld feletti része Mezei katáng (Cichorium intybus) 4g – föld feletti része Orvosi körömvirág (Calendula officinalis) 4g – virága Fecsketárnics (Gentiana asclepiadea) 4g – gyökere Gyermekláncfű (Taraxacum officinale) 4g – föld feletti része Vérehulló fecskefű (Chelidonium majus) 4g – föld feletti része Benedekfű (Cnicus benedictus) 4g – föld feletti része Kurkuma (Curcuma longa) 4g – Rizómapor Articsóka (Cynara scolymus) 3g – levele Közönséges cickafark (Achillea millefolium) 3g– föld feletti része Örménygyökér (Inula helenium) 3g – Rizómák gyökerekkel Gímpáfrány (Asplenium scolopendrium) 3g – föld feletti része Kapcsos korpafű (Lycopodium clavatum) 3g– föld feletti része Orvosi zsálya (Salvia officinalis) 3g– föld feletti része Kis ezerjófű (Centaurium erythraea) 3g– föld feletti része Közönséges párlófű (Agrimonia eupatoria) 3g– föld feletti része Apró szulák (Convolvulus arvensis) 3g – egész növény Keskenylevelű kakukkfű (Thymus serpyllum) 2g– föld feletti része Izlandi zuzmó (Cetraria islandica) 2g – ?! Románul (tal de Lichen-de-piatra) Fecske tárnics (Gentiana asclepiadea) 2g – föld feletti része Rozmaring (Rosmarinus officinalis) 2g– föld feletti része Homoki szalmagyopár (Helichrysum arenarium) 2g – virága Orvosi somkoró (Melilotus officinalis) 2g– föld feletti része Málna (Rubus idaeus) 2g – levele

Felhasználási javaslat: belsőleg, 2x naponta étkezések előtt 30 perccel 10-10ml. Higitható vízzel vagy teával. Ajánlott kúraszerűen alkalmazni 3 hónapig. 1 hónapi fogyasztás után 1 hét szünet. Még jobb eredmények elérése érdekében ajánlott az Egészséges Máj-Epe Tea keveréket is használni.

Ellenjavallat: Ne használja ezt a készítményt, ha allergiás valamelyik összetevőire.

A termék tömege: 3*500ml

Adatok
Cikkszám
SZEKELY7