Gastrobalance Plus 60 db. (két kúrához elegendő) - "...krónikus gyomorbántalmak esetén."

Gastrobalance Plus 60 db. (két kúrához elegendő) - "...krónikus gyomorbántalmak esetén."
7 600 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Problémaspecifikus élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő termék, mely speciális, klinikailag tesztelt Lactobacillus rhamnosus jótékony bélbaktérium tartalma révén segíthet a jobb életminőség és megfelelő közérzet elérésében krónikus gyomorbántalmak esetén.

 

Mikrokapszulába zárt ötszörös védelemmel ellátott VPro® 5
gyártási technológia a maximális hatékonyságért!

 

A termékben található speciális L. rhamnosus bélbaktériumok egy öt rétegű mikrokapszulába zárva védelmet élveznek számos olyan környezeti tényezővel szemben (gyomorsav, epesavak, enzimek), melyekkel a gyomor- és bélrendszerben találkozhatnak és jelentős mértékben lecsökkenthetik a céljukhoz elérő aktív, életképes baktériumok számát. Ez az egyedülálló gyártási technológia szavatolja, hogy a lehető legmagasabb arányban legyenek képesek kifejteni jótékony hatásaikat az alkalmazott törzsek.

 

 

Az ábrán jól látható a L. rhamnosus bélbaktériumokat övező több speciális réteg, melyek hagymalevélszerűen ölelik körbe őket valós védelmet nyújtva a károsító tényezőkkel szemben. Legbelül egy olyan közegben vannak jelen a bélbaktériumok, mely számukra a legkedvezőbb körülményeket biztosítja hosszútávon, C-vitamin, aminosavak és egyéb anyagok. Ezt követi a probiotikus törzseket éltető speciális rostok, oligoszacharidok rétege. A harmadik réteg összetevői segítik a túlélést a bélrendszerben, a negyedik a gyomor savas közegében támogatja őket, míg végül a legkülső réteg egyfajta víztaszító és az oxidációtól is védő poliszacharid réteg.

 

Tudományosan igazolt hatás

 

Az anti-Helicobacter pylori hatású speciális L. rhamnosus a VPro® 5 gyártási technológiának köszönhetően a gyomor erősen savas közegében is ki tudja fejteni áldásos hatásait. A lactobacillus olyan anyagokat termel, melyek gátolják a H. pylori megtapadását a gyomor- és bélfalon, akadályozva ezzel a kolonizációját, túlszaporodását a gasztrointesztinumban. Jól ismert tény, hogy a H. pylori egyensúly megbomlása, a baktérium fokozott működése számos krónikus gyomorbántalom közvetlen oka. A kutatás során kiderült, hogy a H. pylori szabályozásán keresztül a komplett bélflóra egyensúlyra is képes hatás gyakorolni a L. rhamnosus erre a célra kifejlesztett változata (kedvezően befolyásolta a Parasutterella, a Lachnospiraceae, valamint a Erysipelotrichaeae törzsek számának alakulását). A vizsgálat során 10 milliárdos csíraszámban 4 héten keresztül napi szinten alkalmazva szignifikánsan javította a panaszos emberek életminőségét, közérzetét gyomorfekély, gastritis és egyéb krónikus gyomorbántalmak esetén.

 

Humán klinikai vizsgálat: Clinical efficacy evaluation of Lactobacillus rhamnosus JS-SZ-2-1 against Helicobacter pylori infection. Food and Fermentation Industries, 2020. Zhang., M, Zhai Q., Zhao J., Zhang H., Chen W.

 

A GastroBalance Plus előnyei  • Klinikai vizsgálattal rendelkező speciálisan a célnak megfelelően kifejlesztett L. rhamnosus bélbaktériumot tartalmaz

 

  • Az eredményes klinikai vizsgálat során alkalmazott 10 milliárd c.f.u./kapszula hatóanyag mennyiséget használtuk

 

  • VPro® 5 gyártási technológia révén a lehető legmagasabb arányban hasznosulnak a jótékony baktériumok

 

  • Problémaspecifikus termék

 

  • GMP minősítésű üzemben előállított étrend-kiegészítő

 

  • Kiváló minőségű glükomannán rostot is tartalmaz

 

  • Adalékanyag-, glutén-, hozzáadott cukor-, laktóz-, GMO-, kukorica-, szója-, tejfehérje-, titán-dioxid és egyéb színezékektől mentes készítmény

 

  • Hisztamin intoleranciával élők is fogyaszthatják

 

  • Szobahőmérsékleten egy évig is megőrzheti eredeti csíraszámát

 


  • Összetevők: Lactobacillus rhamnosus, konjak gyökér kivonat (glükomannán rost), kapszula anyaga zselatin


   Aktív összetevők 1 kapszulában C.F.U.
   Lactobacillus rhamnosus 10 milliárd

   C.F.U.: az élő baktériumok mennyisége

     • Kiszerelés: 60 db kapszula

    • Alkalmazás: Napi 1 kapszula négy héten át majd két, három hét szünet után ismételhető a kúra igény szerint

    • Tárolás: ≤ 24°C, száraz, hűvös, fénytől védett helyen, nyári hónapokban érdemes hűtőben tárolni, gyermekek elől elzárandó


   OGYÉI notifikáció folyamatban
   A termék étrend-kiegészítő, mely az általános életminőséget és közérzetet hivatott támogatni, betegség esetén mindenképpen forduljon orvoshoz!

Adatok
Cikkszám
Probiotikum101