SlimProBalance 60 db.- két havi adag "testsúlykontroll és az optimális anyagcsere támogatás"

SlimProBalance 60 db.- két havi adag "testsúlykontroll és az optimális anyagcsere támogatás"
8 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

KÖZÉP-EURÓPAI ÚJDONSÁG! A világon egyedülálló B. lactis törzset tartalmazó termék, melynek fő összetevője több, mint 15 humán klinikai vizsgálat során bizonyult hatékonynak a testsúlykontroll és az optimális anyagcsere támogatás tekintetében. A SlimProBalance glükomannán prebiotikus rost mellett a fő klinikai vizsgálat iránymutatása alapján a résztvevők napi adagjának megfelelő 10 milliárd c.f.u. mennyiségben tartalmazza az alkalmazott bifidobaktériumot.

 

Az elhízás és a hozzá kapcsolódó társbetegségek világszerte növekvő száma teremtette meg az igényt a
biztonságos és hatékony kiegészítő megoldásokra a testsúlykontroll területén.

 

A bél mikrobióta összetételének és az elhízás közötti kimutatható kapcsolat ahhoz a hipotézishez vezetett, hogy bizonyos baktériumtörzsek probiotikus hatásuknál fogva előnyöket biztosíthatnak a gazdaszervezet számára a testsúlykontroll és az optimális anyagcsere terén.

 

Ilyen hatékony törzsek keresése során akadtak a kutatók a Bifidobacterium animalis subsp. lactis B420™ törzsre, mely hamar a kutatások célkeresztjébe került és szabadalommal védett törzsé vált. Számos publikált tanulmány írja le a törzs jótékony tulajdonságait, igazolja eredményességét és biztonságosságát a humán vizsgálatok során. A B. lactis B420™ a jobb életminőség elérésével kapcsolatos tulajdonságai főként, de nem kizárólagosan, a súlykontrollhoz és az anyagcsere egészségéhez kapcsolódnak:  • Számos vizsgálat igazolja a biztonságos felhasználhatóságát

 

  • Kiváló stabilitás mutat különféle élelmiszerek és kiegészítők együttes alkalmazásakor, beleértve a gyümölcsleveket és a joghurtot is

 

  • Nagyon jó adhéziós képességgel bír, azaz a kitapadása, bél kolonizációs képessége kiemelkedő

 

  • Előmozdítja a megfelelő anyagcserét támogató optimális mikrobióta kialakítását, fenntartását

 

  • A bél mikroökológiáját javítja: elősegíti az Akkermansia muciniphila növekedését, amely
   összefüggésben áll a sovány alkat és az egészséges testsúllyal

 

  • Szabályozhatja a testzsír tömegét (százalékot), az energiafelvételt

 

  • Szabályozhatja a törzs zsírtömegét, a derékbőségetMindezeket alapul véve elmondható, hogy a B. lactis B420™ több szempontból is jótékony hatással van a testtömeg-szabályozásra és az anyagcsere egészségére egy igen összetett és bonyolult reakció hálózat által közvetítve, mely a bélflóra és az emberi test között zajlik a nap minden egyes percében.

 

A SlimProBalance problémaspecifikus élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő további fontos előnyei  • A B. lactis B420™ nem termel hisztamint, így hisztamin intolerancia esetén is fogyasztható

 

  • Kiváló minőségű és klinikai körülmények között is tesztelt vékonybélben késleltetett módon oldódó VEGAN DR kapszulába kerültek a baktériumok

 

  • A felhasznált törzs kis méretű “0” DR kapszulába lett töltve a könnyebb fogyasztás érdekében

 

  • GMO-, cukor-, glutén-, tej-, tejfehérje-, tejcukor-, szója-, élesztő-, titán-dioxid mentes étrend-kiegészítő

 

  • GMP minősítéssel rendelkező magyar üzemben előállított termék 

 

Az alapokkal kell kezdeni

 

Mint mindig a megfelelő alapok nélkül nem érhetünk el kiemelkedő eredményt, így van ez az ideális testsúly esetében is. Ha jobban megvizsgálunk minden tényezőt, ami hatással lehet a testsúlyunkra akkor igen hamar eljutunk a vastagbél gigantikus mikrobióta rendszeréhez. Figyelmünket a mikrobiomra szegezve érdemes olyan megvalósítható és mindenki számára a maga szintjén gyakorlatba ültethető étrendet, diétát kidolgozni, ami nem rombolja, hanem ellenkezőleg segíti a mikrobiom regenerálódását (nyers, rostokban gazdag élelmiszerek fogyasztása, mesterséges adalékanyagokat tartalmazó, feldolgozott készételek, cukrozott termékek, égetett és füstölt élelmiszerek és az alkohol fogyasztásának radikális csökkentése a napi étrendünkben).

 

Az életvitelünknek, a rendszeres testmozgásnak, a hétköznapi stressz leküzdésének mind nagyon komoly szerepe lehet a mikrobiom sokszínűségének fenntartásában és rajtuk keresztül eljuthatunk a bélhám egészségéhez, a megfelelő felszívódáshoz és számos krónikus betegség kivédésének a lehetőségéhez is. A pszichés állapotunk szoros összefüggést mutat a mikrobiomunk állapotával. Kimutatták, hogy az IBS-ben szenvedő betegek 70-90% major depresszióban is szenved, tehát a gyulladt, irritált bélnyálkahártya és a jelentős mikrobiom károsodás (disbiosis) igen rossz pszichés állapotot von maga után az esetek döntő többségében. A támogató környezet, a munkahelyi stressz vagy családon belüli konfliktusok megfelelő kezelése akár szakember segítségével egy szinttel feljebb emeli bélrendszerünk és mikrobióta rendszerünk egészségi állapotát.

 

A bélflóra összetétele, a nyálkahártya védettsége és a számára szükséges jótékony törzsek által termelt tápláló anyagok (vajsav, propionsav) szintje meghatározza a bevitt tápanyagok felszívódását, hasznosulását. Mi következik ebből? A testsúlycsökkentésben eredményeket hozó gyógynövény kivonatok, illetve az internetes kereskedelemben kapható csodabogyók hatását alapvetően meghatározza a mikrobiom minősége! Bármilyen táplálék-kiegészítőt is alkalmazunk a diéta során legyen szemünk előtt a bélrendszerünk állapota, ha nem akarjuk, hogy a megvásárolt kiegészítők csak az illemhelyiséget gazdagítsák.

 

Gyorsíthatjuk a mikrobióta rendszerünk regenerációját és faji sokféleségének helyreállítását, ha közvetlenül juttatunk a tápcsatornába pre- és probiotikus elemeket. A prebiotikumok, azok a rostok, melyek nem minket, hanem a bélbaktériumokat táplálják és nyújtanak számukra kedvező környezetet. A megfelelő rostbevitel nem csak az emésztést könnyíti, hanem a bélbaktériumok számára energiát biztosít ahhoz, hogy minket nutriensekkel lássanak el, benépesíthessék a bélrendszerünk minden egyes szegletét és gátolják a kórokozók elszaporodását. A SlimProBalance termékünk igen kíméletes (irritált nyálkahártya esetén sem okoz hasi fájdalmat) glükomannán rostot tartalmaz, mely a tápcsatornában szivacsként haladva nedvességgel szívja meg magát és segíti az emésztési folyamatot, a salakanyagok ürülését és természetesen rendkívül hatékony rostként táplálja a bélflóra élettel teli elemeit.

 

A rostok mellett szerencsénkre már elérhetőek olyan speciális jótékony baktériumok, melyek nem csupán a nyálkahártya intaktságát, védelmét, táplálását látják el, hanem kedvezően befolyásolják más bélbaktériumok egymáshoz viszonyított arányát is, jelen esetben az éhségérzetet, a testsúlyt, súlyfelesleg mértékét is befolyásoló Prevotella és Bacteriodetes baktériumok arányát. Egy ilyen világszabadalommal rendelkező, 17 humán klinikai vizsgálatot maga mögött tudó bifidobaktérium került termékünkbe, mely az említett baktériumok megfelelő aránya mellett a sovány alkat fenntartását segítő és a megfelelő zsír- és szénhidrát anyagcserét is pozitívan befolyásoló Akkermansia muciniphila számának növekedését is támogatja a bélrendszerben.

 

Ne feledjük, valódi testsúlykontroll csak ép mikrobiom mellett, a normál anyagcsere fenntartását elősegítő specifikus flóraalkotó baktériumok jelenlétében jöhet csak létre! Az összes felsorolt tényezőt szem előtt tartva elkerülhető az önmagában alkalmazott testsúlycsökkentő “csoda” termékek elhagyása után tapasztalható jojó effektus.

 

 

Aktív összetevők 1 kapszulában C.F.U.
Bifidobacterium animalis subsp. lactis B420™ 10 milliárd

 

C.F.U.: az élő baktériumok mennyisége

 

Összetevők: konjak gyökér kivonat (95% glükomannán), HPMC cellulóz kapszulahéj (gyomorsaválló), Bifidobacterium animalis subsp. lactis

 

OGYÉI notifikációs szám: 31088/2023

 

Napi adag: 1 kapszula bő folyadékkal

 

Kiszerelés: 60 db kapszula

 

Tárolás: gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen. Meleg nyári hónapokban érdemes hűtőszekrényben tárolni.

 

A megadott dózist ne lépje túl! A termék étrend-kiegészítő, mely a hiányos táplálkozást hivatott kiegészíteni. A termék nem helyettesíti az egészséges táplálkozásból és életmódból adódó egészségügyi előnyöket!

Adatok
Cikkszám
Probiotikum101-1