EMC Meridián Diagnosztika

EMC Meridián Diagnosztika
20 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Mit tudhatsz meg a diagnosztika segítségével?


-    Megmutatja a szervek, szervrendszerek állapotát, van-e olyan közülük, amely közelít a megbetegedés felé?
-    Hol van tápanyaghiány, vagy túlműködés?
-    Milyen megbetegedések lehetnek a szervezetben, és miért? Mi a hátterük?


Miben tud segíteni?


-    Megmutatja mely szervek, szervrendszerek energiaellátásán kell javítani masszázzsal, tápanyagbevitellel, némi életmódváltással.
-    Megmutatja, milyen konkrét vitaminokra, tápanyagra van szüksége a problémás szerveknek, így segítve a szervezet egyensúlyának helyreállását.

A meridián diagnosztika a sok évszázados múltra visszatekintő kínai orvoslás és a modern technológia összefonódásával született meg. Egyik legfontosabb eszköze az EMC elektromos mérőműszer. A készülék elődjét az űrkutatásban használták, az űrhajósok ruhájába építve, hogy távolról figyeljék egészségi állapotukat.

A kínai orvoslás szerint testünket nem csak érrendszer és nyirokrendszer hálózza be, hanem meridiánok is, vagyis energiacsatornák. Ha a csatornákon energiablokkok keletkeznek, betegségek alakulhatnak ki, mivel a szervek energiaellátása csökken. A diagnosztika egy teljes test állapotfelmérés, ahol a szerv és szervrendszer állapotát vizsgáljuk azáltal, hogy a test 24 pontján (két kézfej-csukló, két lábfej-boka) megmérjük a bőrfelszín ellenállását. Így, a 12 fő meridiánt (energiapályát) térképezzük fel. A mérés teljesen fájdalommentes, nincs tűszúrás, semmilyen testi beavatkozás, sugárzás, csak bőrfelszíni érintkezés a kéz- és lábfejek egyes pontjain. Az állapotfelmérés során választ kapunk testünk, egyensúlyi, egészségi állapotáról, életfontosságú szerveink (vese, szív, tüdő, máj, lép, epe, húgyhólyag, és egyéb szervek) működéséről.
Egy állapottáblát, egy meridián diagramot és egy vitaminajánlást is kiad a program.
IDŐPONT EGYEZTETÉS: 20/2911-046

Adatok
Cikkszám
999