Natur Tanya® S. Ferzym® bélflóra ampulla - nemzetközi törzsgyűjteményben letétbe helyezett probiotikum, prebiotikum, méhpempő és erjesztett papaya

Natur Tanya® S. Ferzym® bélflóra ampulla - nemzetközi törzsgyűjteményben letétbe helyezett probiotikum, prebiotikum, méhpempő és erjesztett papaya

Fedezd fel a Natur Tanya Bélflóra Ampulla erejét! Támogatja az emésztést és a bélrendszer egészségét, javítja az immunrendszer működését és segíti a tápanyagok hatékony felszívódását. Tegyél az egészségedért, rendeld meg most!

3 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Összetevők
Használati javaslat
Részletek

FERZYM® BÉLFLÓRA AMPULLA

 

 

 

Nemzetközi törzsgyűjteményben letétbe helyezett probiotikus élőflórát, fruktooligoszacharid prebiotikumot, méhpempőt és fermentált papaya port tartalmazó étrend-kiegészítő ampulla a bélflóra egészségének támogatásához.

 

   • - NEMZETKÖZI TÖRZSGYŰJTEMÉNYBEN LETÉTBE HELYEZETT MIKROORGANIZMUSOK

 

  • -  AZ EGÉSZSÉGES EMBERI BÉLFLÓRÁBAN IS MEGTALÁLHATÓ JÓTÉKONY BAKTÉRIUMTÖRZSEK

 

  • - 1 AMPULLÁBAN: 7 MILLIÁRD LIOFILIZÁLT ÉLŐFLÓRA

 

  • - 500 MG PREBIOTIKUM

 

  • - 100 MG MÉHPEMPŐ ÉS

 

  • - 100 MG FERMENTÁLT PAPAYAINNOVATÍV GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA

 

  • - STABIL BÉLBAKTÉRIUM KÉSZÍTMÉNY

 

  • - GLUTÉNMENTES, SZÍNEZÉK MENTES

 

  • - TERMÉSZETES SZTÉVIA ÉDESÍTŐSZERREL

 

  • - MÁR 2 ÉVES KORTÓL 

 

INNOVATÍV GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA

 

 

 

Az innovatív gyártástechnológia garantálja a jótékony baktériumok biztonságos eljutását a vastagbélig, és biztosítja, hogy ott képesek legyenek tovább kolonizálódni/szaporodni. 

 

 

 

Az élőflórákat speciális páratartalom és hőmérséklet mellett gyártják, egyedi keverőgépet használva, így a lehető legkisebb mechanikai stressz éri az élő baktériumokat és biztosított az élőflórák túlélőképessége. A gyártás során a prebiotikumokat és liofilizált élőflórákat algából kivont nátrium-algináttal dúsítják, ami gyomorsavval érintkezve gélt képez a mikroorganizmusok köré segítve a biztonságos eljutást - eltérő pH-értékek mellett -, egészen a vastagbél flóráig. 

 

 

 

Gyermekeknek is kifejezetten alkalmas készítmény, hiszen bifidobaktérium törzset is tartamaz, amely tudományosan bizonyítottan először kezdi kolonizálni a gyomor-bélrendszert. 

 

 

 

NEMZETKÖZI TÖRZSGYŰJTEMÉNY  

 

 

 

A felhasznált probiotikus törzsek nemzetközi kultúragyűjteményben vannak elhelyezve, elismert tudományos módszerekkel azonosíthatók és visszakereshető törzsmegjelöléssel vannak ellátva. Bizonyítható élettani hatásuk és biztonságos felhasználhatóságuk.

 

 

 

CFU-SZÁMLÁLÁS 

 

 

 

A probiotikus törzsek életképességének mennyiségi meghatározásának szabványos számlálási módszere a CFU-számlálás szelektív táptalajokon. A probiotikus törzsek életképességét a hatékony dózisban a klinikai vizsgálatok során teszttermékekben dokumentálják, a kereskedelmi forgalomba kerülő termékekben pedig az eltarthatóság végéig garantálják. 

 

 

 

MI TESZI A PREBIOTIKUMOKAT ÉS A PROBIOTIKUMOKAT „DINAMIKUS DUÓVÁ”?

 

 

 

A prebiotikumok és a probiotikumok szinergikusan dolgoznak együtt egészségünkért. A prebiotikumok a probiotikumok reggeli, ebédideji és vacsoraideji táplálékai. Más szavakkal a prebiotikumoktól képesek túlélni, sokasodni a „jó” baktériumok, azaz a probiotikumok a gyomor-bélrendszerben, hogy helyreállítsák és javítsák általános egészségünket.

 

 

 

SZINBIOTIKUM: PREBIOTIKUMOK ÉS PROBIOTIKUMOK  

 

 

 

Azokat a termékeket, amelyek prebiotikumokat és probiotikumokat kombinálnak szinbiotikumoknak nevezik. Az emberi bélben több tíztrillió mikroorganizmus él, az emberi test sejtjeinek számát legalább 10:1 arányban felülmúlva, illetve akár 2 kg-mal is hozzájárulva testsúlyunkhoz.

 

 

 

EGYEDI BÉLFLÓRA UJJLENYOMAT

 

 

 

A különböző baktériumfajok számát körülbelül 1,000-re becsülik, habár bármely adott személy belében 150-170 faj van túlsúlyban. Ezek körülbelül egyharmada gyakorlatilag mindenkiben megtalálható, míg kétharmaduk egyedi az adott személyre nézve, így nyújtva mindegyikünknek a saját konkrét bélflóra (mikrobióta) ujjlenyomatunkat.

 

 

 

A LEGÚJABB KUTATÁSOK; PREBIOTIKUMOK ÉS A PROBIOTIKUMOK

 

 

 

Az már régóta ismert, hogy a prebiotikumok és a probiotikumok kulcsfontosságúak bélflóránk egyensúlyához, ami szükséges a jó emésztéshez, a szép bőr eléréséhez, a felesleges súly leadása érdekében, a hormonok egyensúlyához és nem utolsó sorban ellenálló képességünkhöz, hiszen immunrendszerünk 70%-a függ tőle.

 

 

 

A legújabb kutatások azonban azt is bizonyították, hogy a bélflóra mikroorganizmusai kommunikálnak az aggyal is, ami létfontosságú neurológiai és pszichiátriai állapotok szempontjából. Ez a kommunikáció ráadásul két irányú; hormonokon, neurotranszmittereken és mikrobiális metabolitokon, pl. rövidláncú zsírsavakon (SCFA) keresztül.

 

 

 

Nettó térfogat: 80 ml (10 db ampulla)

 

 

OGYÉI ny.sz: 17549/2016

Adatok
Cikkszám
8002738988744
Összetevők

Összetevők (mérőkupakban): maltodextrin, élőflóra keverék [(Bacillus coagulans BC513 LMG S-24828 (maltodextrin), Lactobacillus acidophillus LA3 DSM 17742 (maltodextrin, kukoricakeményítő); Bifidobacterium animalis ssp.lactis BLC1 LMG23512 DSMZ DSM17741 (maltodextrin, kukoricakeményítő)], csomósodást gátló anyagok (talkum, szilícium-dioxid), stabilizátor (nátrium-alginát). 

 

 

 

Összetevők (flakonban): tisztított víz, nádcukor, rövid láncú fruktooligoszacharidok (FOS; élelmi rost), fermentált papaya (Carica papaya L., maltodextrin) gyümölcs por, friss méhpempő, aroma, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), édesítőszer (szteviol-glikozidok- Stevia rebaudiana Bertoni levélből).

 

 

Gluténmentes termék

 

 

Természetes sztívia édesítőszerrel

 

 

Nem tartalmaz mesterséges színezéket

 


Hatóanyagok a napi adagban: CFU*/1 ampullában CFU*/2 ampullában
Fruktooligoszacharid (élelmi rost) 500 mg 1000 mg
Friss méhpempő 100 mg 200 mg
Fermentált papaya gyümölcs por 100 mg 200 mg
Élőflóra mennyisége 7x109** 1,4x1010**
Lactobacillus acidophillus LA3 DSM 17742 1x109** 2x109**

Bifidobacterium animalis ssp.lactis BLC1


LMG23512 DSMZ DSM17741

1x109** 2x109**

Bacillus coagulans BC513


LMG S-24828

5x109** 1x1010**

 

*CFU: telepképző egység a gyártás pillanatában

 


**Garantált hatóanyagmennyiség a minőségmegőrzési idő végéig (hűtés nélkül) 

Használati javaslat

Adagolási javaslat: Napi 1- 2 ampulla, lehetőleg reggel étkezés előtt éhgyomorra. Fogyasztás előtt a kupakot tekerje el ütközésig, a flakonba hulló port rázza össze a folyadékkal és utána fogyassza el. A készítmény természetes voltából eredően, előfordulhat üledékképződés, ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét. Használat előtt felrázandó. 

 

 

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.

Figyelmeztetés: Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Méhészeti termékekre allergiás személyek, valamint vesebetegek számára a termék alkalmazása nem javasolt. Antibiotikus kezelés alatt és után is egyaránt alkalmazható, de érdemes az antiobiotikum bevétele után 2 órával alkalmazni. 

 

 

  • - A termék 2 éves kortól alkalmazható

 

  • - A termék alkalmazható vérhígító mellett

 

  • - A termék alkalmazható cukorbetegség esetén

 

  • - A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában Tárolás: Száraz helyen, gyermekek elől elzárva, legfeljebb 25°C-on, 70%-os relatív páratartalom alatt, sugárzó hőtől és fénytől elzárva tárolandó.