Natur Tanya® Szerves Szőlőmag és Ginkgo biloba. 95% OPC, 24% flavon glikozid és 6% terpén laktonra standardizált tabletta

Natur Tanya® Szerves Szőlőmag és Ginkgo biloba. 95% OPC, 24% flavon glikozid és 6% terpén laktonra standardizált tabletta
2 850 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Összetevők
Használati javaslat
Részletek

SZERVES STANDARDIZÁLT SZŐLŐMAG ÉS GINKGO KIVONAt

 

 

 

Kivonatunk a népi gyógyászat és a modern technológia ötvözéséből született, annak érdekében, hogy magas biohasznosulással rendelkező szerves tápanyagokat biztosítsanak a szervezet számára. Termékünk nagy mennyiségben és igen koncentrált formában tartalmazza a szőlőmag és a Ginkgo biloba jótékony hatású bioaktív komponenseit. Tablettánként 95% OPC tartalomra standardizált szőlőmaggal, és 24% flavon glikozid és 6% terpén lakton tartalomra standardizált Ginkgo bilobával.

 

   • - TERMÉSZETES FLAVONOIDOKKAL 2 FÉLE TERMÉSZETES NÖVÉNYI FORRÁSBÓL

 

  • - 95% OPC TARTALOM TABLETTÁNKÉNT (STANDARDIZÁLT KIVONATBÓL)

 

  • - 24% FLAVON GLIKOZID ÉS 6% TERPÉN LAKTON TARTALOMRA STANDARDIZÁLT GINKGO BILOBÁVAL

 

  • - 1,4 MG SZERVES B2-VITAMINNAL, AMELY A NAPI BEVITELI REFERENCIA ÉRTÉK 100%-ÁT TARTALMAZZA

 

  • - A NORMÁL KERINGÉSÉRT ÉS IDŐSKORI AGYMŰKÖDÉSÉRT1

 

  • - A SEJTEK VÉDELMÉÉRT2

 

  • - ÉS A BŐR EGÉSZSÉGÉRE3

 

  • - VEGÁN TERMÉK

 

  • - NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, TARTÓSÍTÓSZERT ÉS AROMÁTA szőlőmag és a Ginkgo biloba jótékony bioaktív komponensei.

 

 

 

AZ ÖSSZETEVŐK: SZŐLŐMAG, GINKGO ÉS B2-VITAMIN

 

 

 

A természetes növényi kivonatok közül a Ginkgo biloba támogatja a perifériás keringést(például az alsó végtagokon), valamint segít fenntartani a megfelelő agyműködést, különösen idősebb korban (az agy vérellátásnak fokozásán keresztül). Közreműködik a jó látásban és hallásban, segíti a véramlást, hozzájárul az idegrendszer egyensúlyhoz, támogatja a mentális egyensúlyt. A riboflavin (B2-vitamin) antioxidáns hatása révén, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és felel a bőr egészséges állapotának fenntartásáért.

 

 

 

STANDARDIZÁLT SZŐLŐMAG KIVONAT

 

 

 

Szőlőmag kivonatunk a szőlő apró magjaiból készül, mely gazdagon tartalmaz oligomer proantocianidokat (OPC), amelyek a természetben előforduló flavonoid összetevők.

 

 

 

A készítmény formulázása során nem a szőlőmag porított őrleményét, hanem annak magas hatóanyagtartalomra standardizált kivonatát használjuk. A Szerves Szőlőmag (Vitis Vinifera L.) kivonat, ami minden tablettában garantáltan (standardizált) 95% proantocianid (OPC) tartalommal bír.

 

STANDARDIZÁLT GINKGO BILOBA KIVONAT
 

 

A Ginkgo - vagy népies nevén Páfrányfenyő - az egyik leghosszabb életű növény, 1000 évnél idősebb példányok is ismeretesek. Mintegy 200 millió évvel ezelőtt a földtörténeti őskorban fejlődhetett ki. Egyesek szerint annak köszönheti a túlélést, hogy a Távol-Keleten szent faként tisztelik, és évszázadokon át kolostorok kertjében nőtt. Valószínűbb, hogy a környezeti hatásokkal és rovarokkal szembeni nagy ellenálló képességében rejlik a magyarázat.

 

 

 

Őshazája: Dél-Kína, Kelet-Ázsia többi részébe, így Koreába, Japánba majd a 18. században Európába is betelepítették. Érdekes leveleivel, jellegzetes stílusával a legszebb díszfák egyike, könnyen felismerhető. Magyarországon is sok parkban megtalálható.

 

 

 

Kínában, hagyományosan az agyi keringés javítására használt páfrányfenyőlevél kivonatok az 1960-as évektől kezdődően világszerte, növekedő érdeklődés és felhasználás mellett váltak napjaink fitoterápiájának fontos részévé. A levéldrog közvetlen felhasználása helyett azonban, speciális technológiával előállított és standardizált gyári kivonatokat célszerű alkalmazni.

 

 

 

TUDTAD A GINKGO BILOBÁRÓL, HOGY…?

 

 

 

A Ginkgo biloba levelében olyan anyagok is előfordulnak, amelyek allergizálnak és toxikusak (citotoxikus=sejtkárosító)  lehetnek, ilyen például a gingkolsavnak elnevezett összetevő. Ezért minőségi követelmény/elvárás ennek az összetevőnek a gyártási/feldolgozási folyamatok általi csökkentése.

 

 

 

SZERVES B2-VITAMIN

 

   • - Antioxidáns hatása révén, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez,

 

  • - valamint a bőr egészséges állapotának fenntartásáért,

 

  • - a fáradtság és kifáradás csökkentéséért,

 

  • - az idegrendszer egészséges működéséhez

 

  • - a normál látás fenntartásához

 

  • - továbbá a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásáért

 

  •  KIKNEK ÉS MIKOR AJÁNLJUK A SZŐLŐMAG ÉS GINKGO KIVONATOT?

 

   • - diákoknak

 

  • - idősebb korúaknak, 60 év felettieknek

 

  • - aktív szellemi munkát végzőknek

 

  • - rohanó, stresszes életvitel esetén

 

  • - akik koncentrált növényi kivonatokkal szeretnék kiegészíteni az étrendjüket

 

  •  TIPP:

 

 

 

Az eredményt nagy dózisú C-vitaminnal még tovább lehet növelni.

 

 

 

Nettó tömeg: 21 g (70 db)

 

 

OGYÉI ny.sz: 25033/2020

 


Magyar márka. 100%-ban Magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

Adatok
Cikkszám
5999882575872
Összetevők

Összetevők: szőlőmag (Vitis vinifera L.) kivonat (100 mg/tabletta)- standardizált 95% proantocianidin tartalommal; tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), maltodextrin, fényező anyag (zsírsavak), páfrányfenyő (Ginkgo biloba L.) levél kivonat (20 mg/tabletta)- standardizált 24% flavon glikoziddal és 6% terpén lakton tartalommal, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), riboflavin (B2-vitamin).

 

 


Hatóanyagok a napi adagban 1 tablettában 2 tablettában
Szerves B2-vitamin 1,4 mg (100%*) 2,8 mg (200%*)

Szőlőmag (Vitis vinifera L.)


kivonat


-          amelyből standardizált proantocianidok


100 mg


 


95 mg


200 mg


 


190 mg


Ginkgo biloba (Gingko biloba L.) levél kivonat


-          amelyből standardizált


flavon glikozid


-          amelyből standardizált


terpén lakton


20 mg


 


4,8 mg


 


1,2 mg


 


 


40 mg


 


9,6 mg


 


2,4 mg

 

*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték.

 

 

Használati javaslat

Adagolási javaslat: Napi 2x1 tabletta, lehetőleg ugyanabban az időpontban, bő folyadékkal lenyelve. Az OPC-t étkezések előtt vagy között kell szedni, mivel hozzákötődni a béltraktusban lévő fehérjékhez, ami nem segít a hatás optimalizálásában. A szőlőmag kivonat aktív alkotórészeinek mindössze 24%-a marad a szervezetben 24 óra elteltével. Ezért nagyon fontos, hogy mindennap ugyanabban az időpontban vedd be a kivonatot tartalmazó készítményt.

 

 

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 90 nap. Testsúlykilogrammonként 3 mg tiszta OPC-t érdemes szedni, ami 180 mg 60 kiló esetében.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

 

  • - A termék 12 éves kortól alkalmazható

 

  • - A termék nem alkalmazható vérhígítók használata esetén

 

  • - A termék alkalmazható cukorbetegség esetén

 

  • - A termék nem alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!