Natur Tanya® ALPHA - A férfi potencia és a kirobbanó férfiasság támogatásához! 8 komplex összetevővel, fermentált l-citrullinnal

Natur Tanya® ALPHA - A férfi potencia és a kirobbanó férfiasság támogatásához! 8 komplex összetevővel, fermentált l-citrullinnal
4 650 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Összetevők
Használati javaslat
Részletek

ALPHA – FÉRFI POTENCIA ÉS ENERGIA

 

 

 

Azoknak a férfiaknak, akik potenciájukat kívánják természetesen támogatni, és azoknak, akiknek fontos, hogy a mindennapokban is kirobbanó formában legyenek. Hozzájárul a normál tesztoszteronszint fenntartásához, részt vesz a normál spermaképződésben, az erekció kiváltásához és fenntartásához és a termékenység és szaporodás fenntartásához, mindezt napi 1 tabletta segítségével.

 

   • - A FÉRFI POTENCIA ÉS A KIROBBANÓ FÉRFIASSÁG TÁMOGATÁSÁHOZ!

 

  • - 8 KOMPLEX ÉS TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

 

  • - FERMENTÁLT L-CITRULLIN FUNKCIONÁLIS AMINOSAVVAL

 

  • - VILÁGSZABADALOMMAL VÉDETT FELSZÍVÓDÁST ELŐSEGÍTŐ FEKETE BORS -KIVONATTAL.1

 

  • - STANDARDIZÁLT NÖVÉNYI KIVONATOKKAL

 

  • - VEGÁN, LAKTÓZ-, ÉS GLUTÉNMENTES

 

  • - NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET (TITÁN-DIOXID MENTES)

 

  • - FÜGGETLEN LABORBAN IS BEVIZSGÁLT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ!

 

  • - NEM TARTALMAZ EGÉSZSÉGRE KÁROS TILTOTT POTENCIANÖVELŐ SZEREKET! 

 

KIZÁRÓLAG FELNŐTT FÉRFIAK SZÁMÁRA KÉSZÜLT, FÉRFIAS IGÉNYEKHEZ FEJLESZTETT KÉSZÍTMÉNY

 

 

 

 

 

 

HOGYAN MŰKÖDIK A FÉRFI NEMI SZERV (HÍMVESSZŐ)?

 

A HÍMVESSZŐ HÁROM CSŐBŐL ÁLL:

 

   • - Két erekciós test (szövetből álló csövek), amelyek megtelnek vérrel, hogy a pénisz merevvé váljon

 

  • - Húgycső, amely a vizeletürítésre szolgálAz erekció eléréséhez két fő artéria, az úgynevezett barlangi artériák töltik meg vérrel az erekciós testek szöveteit. A péniszben is vannak vénák, amelyek kivezetik a vért az erekciós testekből. A péniszben lévő idegeket, amelyek az erekcióért felelősek, barlangi idegeknek nevezik, és a prosztatán ülnek.

 

(forrás: https://uihc.org/health-topics/how-penis-works)

 

 

 

AZ EREKCIÓRÓL RÖVIDEN

 

 

 

MI SZÜKSÉGES A NORMÁL EREKCIÓHOZ?

 

 

 

Erős véráramlás az erekciós szövetbe

 

Egészséges vénák, amelyek összenyomódnak, hogy megtartsák a vért az erekciós szövetben

 

 

 

Az erekció oka az izgalom, ami serkenti a nitrogén-oxid felszabadulását az idegvégződésekből és az erekből. Ez növeli az erekciós szövetbe áramló vér mennyiségét. Ahogy az erekciós szövet megtelik vérrel, a vénák, amelyek a vért kivezetik a péniszből, összeesnek. Ez megakadályozza, hogy a vér elhagyja az erekciós szövetet, és a férfi nemi szervet (hímvessző) egyenesen tartja. A véna-elzáródásos betegség befolyásolhatja ezen vénák egészségét, így elveszítik képességüket, hogy megakadályozzák a vér távozását a péniszből. Ez megnehezíti az erekció fenntartását, függetlenül attól, hogy a vér mennyire jól áramlik az erekciós szövetbe.

 

 

 

(forrás: https://uihc.org/health-topics/how-erection-works).

 

 

 

Az erekciós problémák, a férfiak szexuális életének egyik leggyakoribb zavara. Jelentőségét egyrészről gyakori előfordulása, valamint magénéleti és társadalmi-szociális kihatásai adják. Az erekciós diszfunkció legtöbbször következmény! Az esetek döntő többségében vagy szív-érrendszeri betegség (pl. érelmeszesedés, atherosclerosis) vagy anyagcsere betegség (pl. cukorbetegség) következtében jelentkezik, de akár lelki betegség (pl. depresszió) vagy szorongás is állhat a háttérben. Legfontosabb rizikófaktorai az életkor és az idült betegségek.

 

 

 

MILYEN OKAI LEHETNEK AZ EREKCIÓS ZAVAROKNAK, ÖSSZEFOGLALVA

 

   • - pszichogén eredet

 

  •  Organikus eredet  • - vaszkuláris

 

  • - neurogén

 

  • - anatómiai/ strukturális okok

 

  • - endokrin

 

  • - gyógyszerek nem kívánt hatásaként jelentkező (forrás: Az Egészségügyi Minisztérium szakmai protokollja A férfiak merevedési zavarairól, potenciazavarokról, erektilis diszfunkcióról (ED)

 

 

 

A POTENCIATÁMOGATÓ FITOMÁTRIX ÖSSZETEVŐINEK HATÁSAI

 

 

 

A maca gyökér (vagy más néven perui ginzeng) fokozza a libidót, elősegíti a szexuális vágyat, természetes módon hozzájárul az egészséges szexuális funkciókhoz. Támogatja a fizikális és mentális teljesítményt, segít fenntartani az optimális állóképességet és a vitalitást.

 

A ginsengnek több fajtája is közismert. A formulánk maximális mennyiségben tartalmazza a panax ginseng standardizált hatóanyagát, a ginzenozidokat. 5A panax ginseng hozzájárul az erekció kiváltásához és fenntartásához, támogatja a vitalitást, növeli a fizikális teljesítményt, hozzájárul a normál vérkeringéshez.

 

 

 

L-CITRULLIN VS. L-ARGININ?

 

 

 

AZ L-CITRULLIN HATÉKONYABB AZ ARGININ KONCENTRÁCIÓJÁNAK NÖVELÉSÉBEN AZ ARGININNEL ÖSSEZHASONLÍTVA.1

 

 

 

Az L-citrullin, egy nem fehérjeépítő (non-proteinogén) aminosav, az L-arginin aminosav prekurzora.

 

 

 

Az argininnel ellentétben, amelyet a máj nagymértékben megköt és urea formájában metabolizál, a bélben szintetizálódó citrullin szabadon átjut a májon, amelyet a vese felfog. Ebben a szervben (vese), a citrullin körülbelül 80%-a argininné alakul, amely véren keresztül eljut az arginint felhasználó szövetekhez. A szájon át bevitt citrullinpótlásról kimutatták, hogy hatékonyabb az arginin koncentrációjának növelésében. 

 

 

 

SZERVES ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL DÚSÍTVA

 

 

 

2A szerves cink hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához, 4szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában. A cink nemcsak a gyengébbik nem, de a férfiak szaporodásában is szerepet játszik. A spermatogenesis (spermaképződés) egy cink-függő folyamat, és az ondó különösen gazdag cinkben. 3A szerves szelén részt vesz a normál spermaképződésben. 

 

 

 

VILÁGSZABADALOMMAL VÉDETT BIOPERINE® FEKETE BORS KIVONATTAL 

 

 

 

A készítmény a fekete bors egy speciális világszabadalommal védett (US szabadalomszám 5,536,506) kivonatát (BioPerine®) tartalmazza, >95% standardizált piperin tartalommal. Szinergista összetevői közül a 1fekete bors gyümölcs kivonat segíti a tápanyagok és egyéb növényi összetevők felszívódását, továbbá támogatja a vérkeringést, az ereken és kapillárisokon keresztül, valamint szignifikáns antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.

 

 

 

42 TILTOTT HATÓANYAGRA (POTENCIANÖVELŐ SZEREK, STIMULÁNSOK ÉS NARKOTIMUK) AKKREDITÁLT, LABORBAN BEVIZSGÁLT TERMÉK!

 

 

 

Fontosnak tartjuk, hogy a fogyasztóinknak olyan termékeket fejlesszünk, amelynek összetevői biztonságosak, és emiatt ne tegyük ki őket komoly egészségkárosító kockázatnak. Termékünk nem tartalmaz potenciálisan az egészségre káros és tiltott gyógyszerhatóanyagokat (PL.: POTENCIANÖVELŐ SZEREK, STIMULÁNSOK ÉS NARKOTIKUMOK) kimutatási határérték alatt van.

 

Példaként említve a szildenafil gyógyszerhatóanyag a foszfodiészteráz-5 enzim (PDE-5) gátló hatása révén az erectilis dysfunctio terápiájában alkalmazott vegyület, amelyet tilos felhasználni étrend-kiegészítőkben, kizárólag az engedélyezett, felügyelt körülmények között előállított gyógyszerekben engedhető meg. Továbbá az ezen hatóanyagot tartalmazó készítmények kiadása Magyarországon orvosi rendelvényhez kötött.

 

 

 

VIZSGÁLT PARAMÉTEREK:

 

 

 

STIMULÁNSOK: amphetamine, benzphetamine, cathine, codein, ephedrine, famprofazone, fenfluramine, mazindol, MDA, MDE, MDMA, mephentermine, metamfetamine, methoxyphenamine, methylephedrine, methylhexaneamine (DMAA), methylphenidate, norfenfluramine, pentedrone, pentylenetetrazole, phentermin, pseudoephedrine, selegiline, sibutramine, strychnine, N-Didesmethetylsibutramine, N-Desmethylsibutramine.

 

 

 

NARKOTIKUMOK: Methadone

 

 

 

POTENCIANÖVELŐ SZEREK: aminotadalafil, flibanserin, homosildenafil, icariin, N-dezmetil sildenafil, noracetildenafil, propoxyphenyl-hydroxyhomosildenafil, propoxyphenyl thiohydroxyhomosildenafil, sildenafil, tadalafil, thioaildenafil, thiosildenafil, vardenafil, yohimbine.

 

 

 

Alkalmazott vizsgálati módszer (stimulánsok és narokotikumok): WBSE-110:2020 (LC-MS/MS)

 

 

 

Alkalmazott vizsgálati módszer (potencianövelő szerek): WBSE-67:2019

 

Natur Tanya® ALPHA független, akkreditált laborban bevizsgált készítmény, minden esetben MEGFELEL AZ EURÓPAI UNIÓS EGYSÉGES SZABÁLYOZÁSNAK, a határértékek alatt marad, ezért lisztérzékenység (cöliákia) és laktózintolerancia esetén is alkalmazható. 

 

 

 

A gluténmentességre vonatkozó jelenleg érvényben levő határértéknek nemhogy megfelel a termék gluténtartalma, hanem FELE annak, kimutatási határ alatt van. De ha ez nem lenne elég, a laktóztartalom TIZEDE a vonatkozó határértéknek, számszerűsítve ez 0,01 g laktóz/100 g terméket jelent.

 

 

 

Laktóztartalom alkalmazott vizsgálati módszer: B-LAC-GC

 

 

 

Gluténtartalom alkalmazott vizsgálati módszer: B-AGT-ELI

 

 

 

KIKNEK AJÁNLJUK A NATUR TANYA® ALPHA TERMÉKET?

 

   • - 18 éves kor feletti férfiaknak

 

  • - azoknak, akik férfi potenciájukat és férfiasságukat szeretnék támogatni

 

  • - azoknak, akik szexuális funkciójukat szeretnék támogatni

 

  • - azoknak, akik odafigyelnek a férfi nemi hormon (tesztoszteron) szintjük fenntartására

 

  • - azoknak, akiknek fontos a normál termékenységük fenntartása

 

  • - azoknak, akik laborban bevizsgált és koffeinmentes (stimulánsmentes) formulát keresnek

 

  • - azoknak, akik fizikális és mentális teljesítményüket szeretnék támogatni  

 

KERESD AZ ALPHA PÁRJÁT A NATUR TANYA® NŐI EGYENSÚLY KOMPLEXET, AMI SPECIÁLISAN A NŐK SZÁMÁRA KIFEJLESZTETT KOMPLEX KÉSZÍTMÉNY, 2000 MG MIO-INOZITOLLAL!

 

 

 

KINEK AJÁNLJUK A NŐI EGYENSÚLY KOMPLEXET?

 

   • - a hormonális aktivitás szabályozására (aktív B6-vitaminnal)

 

  • - azoknak, akik világszabadalommal védett összetevőkkel dúsított terméket keresnek

 

  • - női termékenység és szaporodás fenntartására

 

  • - az egészséges szexuális funkció támogatására, a libidó fokozására

 

  • - kisbabát tervező hölgyeknek

 

  • - azoknak, akik laborban bevizsgált igazolt, cukormentes itallal egészítenék ki étrendjüket

 

  • - azoknak, akik fizikális és mentális teljesítményüket szeretnék támogatni

 

  • - azoknak, akik olyan mio-inozitol tartalmú komplex terméket keresnek, amelyek B9-- vitamin tartalma 100%-ban kizárólag Quatrefolic® folátból származik

 

  •  Nettó tömeg: 37,5 g (30 db)  

 

100%-BAN MAGYAR TULAJDONÚ CÉG. A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁVAL MAGYAR MUNKAHELYEKET TÁMOGAT!

Adatok
Cikkszám
5999565081744
Összetevők

 

ALPHA – FÉRFI POTENCIA ÉS ENERGIA ÖSSZETEVŐK

Termékünk 8 aktív és természetes összetevőt tartalmaz, köztük kukoricából származó, fermentált L-citrullin aminosavat (adagonként 400 mg), a már jól ismert L-taurint (adagonként 100 mg), standardizált természetes növényi kivonatokat, például BioPerine®-t (adagonként 2,85 mg piperin), macát vagy más néven perui ginsenget [adagonként 2,5 mg béta-szitoszterol (növényi szterolok közé tartozik), panax ginsenget (adagonként maximális mennyiségű 8 mg ginzenozid!), amelyek szerves ásványi anyagokkal (adagonként 10 mg cink és 55 µg szelén), maximális mennyiségű, inozitol-hexanikotinát formából is származó B3-vitaminnal egészülnek ki (a használt B3-vitamin forma jelentősége abban is áll, hogy inozitol összetevőt is tartalmaz, amely már jól ismert összetevőnek számít a termékenység indikációra szánt készítményeknél).

A TABLETTÁK SZÍNÉT A HOZZÁADOTT SPIRULINA KIVONATNAK ÉS A BENNÜK TALÁLHATÓ PIGMENTANYAGOKNAK KÖSZÖNHETI. A TABLETTÁKAT FILMBEVONATTAL LÁTTUK EL, A KÖNNYEBB LENYELÉS ÉRDEKÉBEN.

 

Hatóanyagok a napi adagban 1 filmtablettában
MIKRONUTRIENS MÁTRIX  
B3-vitamin (niacin)[inozitol-hexanikotinátból és nikotinamidból] 35 mg (218,75%*)
Szerves cink (cink-citrátból) 10 mg (100%*)
Szerves szelén (szelénnel dúsított élesztőből) 55 µg (100%*)
AMINOSAV MÁTRIX  
L-citrullin (kukoricából fermentált aminosav) 400 mg
L-taurin (aminosav) 100 mg
POTENCIATÁMOGATÓ FITOMÁTRIX  
Maca gyökér (Lepidium meyenii Walp.) kivonat
        amelyből standardizált béta-szitoszterol (növényi szterol)
100 mg
2,5 mg
Panax ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) gyökér kivonat
         amelyből standardizált ginzenozidok
66,7 mg
8 mg
FELSZÍVÓDÁS FOKOZÁS1  
BioPerine® fekete bors (Piper nigrum L.) kivonat
         amelyből standardizált piperin
3 mg
2,85 mg

 

*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték.

 

BioPerine® is a registered trademark of the Sabinsa Corporation. 

Összetevők: L-citrullin (kukoribából fementált), tömegnövelő szerek (kalcium-karbonát, térhálós nátrium-karboxi-metil-cellulóz, mikrokristályos cellulóz), L-taurin, maca (Lepidium meyenii Walp.) gyökér kivonat, panax ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) gyökér kivonat, sűrítőanyagok (polivinilpirrolidon, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz), kék bevonat [stabilizátorok (hidroxipropil-metil-cellulóz, polietilénglikol), sűrítőanyag (polivinilpirrolidon), színezék (spirulina mikroalga kivonat)], cink-citrát, szelénnel dúsított élesztő, nikotinamid, csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), inozitol-hexanikotinát, BioPerine® fekete bors (Piper nigrum L.) gyümölcs kivonat 50:1. 

Használati javaslat

Adagolási javaslat: Napi 1 filmtabletta, bő vízzel lenyelve. Hosszú távon keresztül is biztonságosan fogyasztható. 

 

Adagok száma a termékben: 30

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

   • - A termék vérhígítók melletti alkalmazásával kapcsolatban konzultáljon kezelőorvosával.

 

  • - A termék 18 éves kortól alkalmazható

 

  • - A termék alkalmazható cukorbetegség esetén 

 

OGYÉI ny.sz: 28568/2022 

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!