Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma 800 mg.

Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma 800 mg.

Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma: Az immunrendszered legjobb barátja!

  1. Természetes immuntámogató, az allergiától az autoimmun panaszokon át az akut fertőzésekig
  2. Jót tesz a szívnek, a vérnyomásnak és érrendszernek, csökkenti a magas koleszterin és triglicerid szintet
  3. Segít csökkenteni a gyulladást, javít a kognitív funkciókon, memórián, és küzd a demencia ellen
  4. Szabályozza a vércukorszintet, és hozzájárul a cukorbetegség szövődményeinek megelőzéséhez
  5. Hozzájárul a hasi zsír és a hasi körtérfogat csökkentéséhez, az elhízás és máj panaszok kiegészítő kezeléséhez.
  6. Standardizált fermentált fekete fokhagyma kivonat: Fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet.
  7. Szagtalan és kellemetlen utóíz nélküli: Ideális választás magas koleszterinszint, érelmeszesedés, érszűkület, rendszeres dohányzás vagy diabétesz esetén.
  8. Vegán formula: A Natur Tanya Fermentált Fekete Fokhagyma kapszula támogatja az egészséges életmódot.
4 100 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Összetevők
Használati javaslat
Részletek

SZERVES FERMENTÁLT FEKETE FOKHAGYMA

 

 

 

800mg, standardizált fekete fokhagyma kivonat1, növényi kapszulatokban, szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül! A szív és az immunrendszer normál működéséért a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért.

 

A fokhagyma igazi jolly joker a szív- és érrendszer, valamint az immunrendszer védelmében. A fokhagymát érselyemnek is hívják, mert tisztítja az erek falát a lerakódásoktól, megelőzve ezzel az érszűkületet. Magas antioxidáns-tartalma pedig védi a sejteket az öregedéstől és támogatja az immunrendszerünket.

 

Az alábbi 5 területen segíthet a fekete fokhagyma:

 

    • - Természetes immuntámogató az allergiától az autoimmun panaszokon át az akut fertőzésekig.

 

    • - Jót tesz a szívnek, a vérnyomásnak és érrendszernek, csökkenti a magas koleszterin- és trigliceridszintet.

 

    • - Segít csökkenteni a gyulladást, javít a kognitív funkciókon, memórián és küzd a demencia ellen.

 

    • - Szabályozza a vércukorszintet és hozzájárul a cukorbetegség szövődményeinek megelőzéséhez.

 

    • - Hozzájárul a hasi zsír és a hasi körtérfogat csökkentéséhez, az elhízás és a májpanaszok kiegészítő kezeléséhez.

 

 

 

    • - Vegán készítmény

 

    • - Gluténmentes termék

 

    • - Mesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül

 

    • - Egyedülálló, növényi kapszulába zárt formula

 

    • - Magas, 800 mg hatóanyagtartalom

 

    • - Ami 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel meg

 

    • - Nincs se szag, se kellemetlen utóíz

 

 

 

TÖBB, MINT FOKHAGYMA!

 

 

 

A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete fokhagymát a friss fokhagymá­ból állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehé­res színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül.

 

 

 

A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan nem-enzi­matikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb körben jelennek meg.

 

 

 

Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma porított őrlemé­nyét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk.

 

 

 

A FERMENTÁLT FEKETE FOKHAGYMA ÉLETTANI HATÁSAI

 

 

 

2A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete fokhagymában található meg jelentős mennyiségben.

 

 

 

KIKNEK AJÁNLJUK A NATUR TANYA® FERMENTÁLT FEKETE FOKHAGYMA TERMÉKET?

 

 

 

    • - rendszeresen dohányzó személyeknek

 

    • - cukorbetegeknek

 

    • - azoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízét

 

    • - azoknak, akik vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüket

 

    • - azoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségét

 

    • - azoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintükre 

 

    •  

 

A KAPSZULA TARTALMA ANNAK SZÉTNYITÁSÁVAL BELEKEVERHETŐ HÚSOK PÁCÁBA, FŰSZERKEVERÉKEK KÉSZÍTÉS, VAGY ÍZLÉS SZERINT KEDVENC SALÁTÁDHOZ IS. 

 

MIÉRT JÓ, HOGY A FERMENTÁLT FEKETE FOKHAGYMÁT NÖVÉNYI KAPSZULATOKBA ZÁRTUK?

 

 

 

A kemény kapszulák rendszerint állati eredetű marha zselatinból, vagy valamilyen rostos növényi anyagból közvetlenül előállított cellulózból, vagy esetleg pullulánból állnak.

 

 

 

Fontos megjegyezni, hogy a zselatin kapszula nedvességtartalma magasabb a növényi HPMC kapszulákkal összehasonlítva.

 

 

 

A zselatin kb. 10% nedvességet tartalmaz, így az negatív hatással lehet a fekete fokhagyma organoleptikus (érzékszervi tulajdonságaira). A fekete fokhagyma higroszkóp (nedvszívó), az ilyen tulajdonsággal rendelkező anyagok miatt a zselatin kapszula törékennyé válhat, a nedvszívó anyagok elvonhatják a nedvességtartalmat (víztartalmat) a kapszula falából, emiatt a fekete fokhagyma csomóssá válhat, összeállhat a kapszulában levő portartalom, amely negatívan befolyásolja a termék stabilitását is.

 

 

 

ÍGY TÖBB SZEMPONTBÓL IS ÉRDEMES INKÁBB AZ INNOVATÍVABB: ALACSONY NEDVESSÉGTARTALMÚ HIDROXI-PROPIL-METILCELLULÓZ (HPMC) ANYAGÚ KEMÉNY KAPSZULÁKKAL FORMULÁZNI A FEKETE FOKHAGYMA TERMÉKET.

 

 

 

Ha ez nem lenne elég a Natur Tanya® SZERVES FERMENTÁLT FEKETE FOKHAGYMA terméket többrétegű bliszter csomagolásban került csomagolásra, amely tovább védi az aktív összetevőket a külső környezeti hatásoktól.

 

 

 

Nettó tömeg: 15,5 g (30 db)

 

 

 

OGYÉI ny.sz: 25901/2021

 

 

 

100%-ban Magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

 


 

 

Vélemények
Összetevők
Használati javaslat