Natur Tanya® Szerves Omega 3-6-9 zsírsavak 3 féle természetes olajforrásból, standardizált lazac-, borágó- és krill olaj

Natur Tanya® Szerves Omega 3-6-9 zsírsavak 3 féle természetes olajforrásból, standardizált lazac-, borágó- és krill olaj
3 150 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Összetevők
Használati javaslat
Részletek

NATUR TANYA® SZERVES OMEGA 3-6-9

 

 

 

A Szerves Omega 3-6-9 komplex, olyan innovatív készítmény, mely az értékes zsírsavakat növényi és állati forrásból biztosítja, 3 féle különböző olajból; borágó-, krill és lazacolaj.

 

 

 

Termékünk minden összetevője standardizált, ez a borágó magolajban 20% gamma-linolénsav tartalmat jelent, amelynek GLA tartalma több, mint kétszerese a ligetszépe olajok 9%-os standardjához képest. A formula továbbá fenntartható halászatból származó RIMFROST krill olajjal és lazacolajjal készül, melyek standardizált összetevői: EPA, DHA, asztaxantin és foszfolipidek.

 

   • - ZSÍRSAVAK 3 FÉLE TERMÉSZETES OLAJFORRÁSBÓL
   - BORÁGÓ OLAJ
   - LAZACOLAJ
   - KRILL OLAJ
   - A SZÍV EGÉSZSÉGÉÉRT
   - A LÁTÁS ÉS AZ AGYMŰKÖDÉS FENNTARTÁSÁÉRT
   - LABORBAN BEVIZSGÁLT TERMÉK
   - LAKTÓZMENTES, GLUTÉNMENTES
   - SZÓJAOLAJ ÉS TOJÁSMENTES
   - MESTERSÉGES SZÍNEZÉK, TARTÓSÍTÓSZER ÉS AROMA NÉLKÜL 

 

BORÁGÓ OLAJ – GAMMA-LINOLÉNSAv

 

 

 

A gamma-linolénsav egy esszenciális Omega-6 zsírsav, melyre szervezetünknek szüksége van és mivel testünk nem képes előállítani, külső forrásból kell pótolnunk. Gamma-linolénsav csak nagyon kevés ételben van jelen nagy mennyiségben. A borágó olajban viszont az össz-zsírsav 20-26%-a gamma-linolénsav és az olaj Omega9 zsírsavakat is tartalmaz. A gamma-linolénsav fontos alkotóeleme a sejtmembránnak, szüksége van rá az agynak és a szervezetben gyulladásgátló prosztaglandinokká alakul.

 

 

 

LAZACOLAJ – EPA ÉS DHA OMEGA3 ZSÍRSAVAK

 

 

 

Az Omega-3 zsírsavak közül az 1EPA és a DHA hozzájárul a szív egészséges működéséhez (a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el) A 2DHA, a központi idegrendszer és az agyszövet egyik legfőbb strukturális lipide, hozzájárul a normál látás és agyműködés fenntartásához (a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el).

 

 

 

KRILLOLAJ – OMEGA3 ZSÍRSAVAK, ASZTAXANTIN ÉS FOSZFOLIPIDEK

 

 

 

Amíg a lazacolajban lévő Omega zsírsavak triglicerid formájúak, addig a krill olaj foszfolipid formában tartalmazza az EPA és DHA zsírsavakat, egy karotinoid antioxidánssal: az asztaxantinnal.  Ez az erős pigment kölcsönzi a krill vörös-narancs színárnyalatát.

 

 

 

Termékünk RIMFROST krill olajat tartalmaz, amely egy Antarktiszon élő rákfajtából származik, jellegzetes narancssárga/pirosas színével, amelyek rendszerint csoportosan találhatóak meg a nyílt vízen, ami igen látványos is egyben. A krill rák igen fontos eleme az antarktiszi ökoszisztémának – egy nélkülözhetetlen faj, mely olyan élőlények tápláléka, mint a bálnák, a pingvinek, a fókák és a sirályok. Kötelességünk biztosítani, hogy a krill halászat ne legyen kedvezőtlen hatással az ökoszisztémára és hogy az egész iparág felelősen működjön.

 

 

 

FENNTARTHATÓ HALÁSZAT ÉS FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

 

 

 

MIT JELENT AZ MSC PECSÉT?

 

 

 

Az MSC (Tengergazdálkodási Tanács) egy non-profit szervezet. Az a céljuk, hogy a világ óceánjai élettel telik legyenek és megóvják a tengerből származó élelmiszertartalékokat a jelenlegi és a jövő generáció számára. Az MSC címkézési és hitelesítési programja elismeri és jutalmazza a fenntartható halászati módszereket és segít létrehozni egy fenntarthatóbb halpiacot.

 

 

 

A RIMFROST AS, amely a krill rák alapanyagunk előállítója, egy MSC által hitelesített cég, mely környezetvédelmi szempontból fenntarthatóan működik. Az MSC pecsét biztosíték a fogyasztók számára, hogy az adott összetevő, jelen esetben a krill olaj fenntartható halászatból származik. Az MSC-pecséttel ellátott termékek környezetvédelmi szempontból megfelelő halászatot garantálnak.

 

   1. 1. Halállomány állapota - A halászatot a halállományok túlhalászatának és kimerítésének elkerülésével kell végezni.

 

  1. 2. Halászat hatása a tengeri környezetre - A halászat során figyelembe kell venni a tenger ökológiai rendszerét, amelynek struktúráját, produktivitását, sokszínűségét és funkcióit nem szabad károsan befolyásolni. A fajok közötti természetes kapcsolatokat, valamint a biológiai sokszínűséget nem szabad veszélyeztetni.

 

  1. 3. Halászati menedzsment - Minden halászathoz egy halászati menedzsmentrendszert kell rendelni, amely figyelembe veszi a helyi, nemzeti és nemzetközi törvényeket és irányelveket. 

 

 MIKOR ÉS KINEK AJÁNLJUK A SZERVES OMEGA 3-6-9 KAPSZULÁT?

 

   • - kevés tengeri eredetű élelmiszer fogyasztása esetén

 

  • - terhesség, szoptatás esetén, valamint kisbabát tervező hölgyeknek

 

  • - azoknak, akik nélkülözhetetlen zsírsavakkal szeretnék kiegészíteni az étrendjüket

 

  • - azoknak, akiknek fontos a szívük, szemük egészsége, és a normál agyműködésük fenntartása

 

  • - fogyókúrázóknak

 

  • - aktív életmódót követőknek

 

  •  Nettó tömeg: 43,68 g (60 db)

 

100%-ban Magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

Adatok
Cikkszám
5999565081560
Összetevők

Összetevők: lazacolaj, borágó (Borago officinalis L.) mag olaj- standardizált 20% GLA és 17,5% olajsav tartalommal, a rákok közé tartozó Euphausia superba krillből származó lipidextraktum, antioxidáns (D-alfa-tokoferol), kapszulahéj (zselatin), nedvesítőszer (glicerin).

 

 

Hatóanyag a napi adagban 1 lágyzselatin kapszulában 2 lágyzselatin kapszulában

Lazac olaj


amelyből EPA (Omega-3)


amelyből DHA (Omega-3)


405 mg


72,9 mg


48,6 mg


810 mg


145,8 mg


97,2 mg


Borágó (Borago officinalis L.) mag olaj


amelyből GLA (Omega-6)


amelyből olajsav (Omega-9)


100 mg


20 mg


17,5 mg


200 mg


40 mg


35 mg


Krill (RIMFROST) olaj


amelyből EPA (Omega-3)


amelyből DHA (Omega-3)


amelyől asztaxantin


amelyből foszfolipid


20 mg


2,3 mg


1,3 mg


4000 ng


8,4 mg


40 mg


4,6 mg


2,6 mg


8000 ng


16,8 mg

 

 

Használati javaslat

Adagok száma a termékben: 30-60

 

Adagolási javaslat: Napi 1-2 lágyzselatin kapszula, a lehető legjobb hatás elérése érdekében, étkezés közben, bő vízzel elfogyasztva.

 

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.

Laktóztartalom: < 0,1 g/100 g

 

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

 

  • - A termék 3 éves kortól alkalmazható

 

  • - A termék vérhígítók melletti alkalmazásával kapcsolatban egyeztessen kezelőorvosával

 

  • - A termék alkalmazható cukorbetegség esetén

 

  • - A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakábanTárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

 

 

OGYÉI ny.sz: 25530/2020