BÉTA-KAROTIN + E-VITAMIN + CINK LÁGYZSELATIN KAPSZULA - 60DB

BÉTA-KAROTIN + E-VITAMIN + CINK LÁGYZSELATIN KAPSZULA - 60DB

A Béta-karotin + E-vitamin + Cink lágyzselatin kapszula egy hatékony és korszerű táplálékkiegészítő, amely a következő összetevőket tartalmazza:

  1. Béta-karotin: A növények természetes sárgás színanyaga, amely szervezetünkben A-vitaminná alakul át. A bőr megfelelő állapotának megőrzésében is szerepet játszik.
  1. Cink: Hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához és részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében.
  1. E-vitamin: Természetes antioxidáns, védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben.
2 850 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Összetevők
Használati javaslat
Részletek

A béta-karotin a növények természetes sárgás színanyaga, szervezetünkben A-vitamin képződik belőle, mely szerepet játszik a bőr megfelelő állapotának megőrzésében is. A béta-karotin az A-vitamin igen aktív elővitaminjaként ismert karotinoid. A cink hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához, valamint részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében. A natúr E-vitamin természetes antioxidáns, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az E-vitamin d-α-tokoferol formában jól hasznosul az emberi szervezetben.



Már az is segíthet a szürkületi látás visszaállításában, ha napi egy sárgarépát elropogtatunk, hiszen például a farkasvakság is az A-vitamin hiányának egyik legsúlyosabb jelzése. Mivel a béta-karotinoidok antioxidánsként is megállják a helyüket, hasznosnak bizonyultak egyes rákfajták, például tüdő-, gyomor- bőr és vastagbélrák megelőzésében.



A kutatók szerint az A-vitamin rákellenes hatása pontosan annak köszönhető, hogy a vitamin elősegíti a sejtdifferenciálódást, és ezzel ellenőrzés alatt tudja tartani a daganatos sejtek differenciálatlan növekedését.



A téli sportok szerelmeseinek sem árt egy kis béta-karotin raktározás, hiszen a sárgás színű festékanyag szabadgyök-blokkoló tulajdonsága révén képes közömbösíteni az erős napsugárzás hatásait és egyenletesebb barnulást is biztosít.
(https://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/7294/beta-karotin-elonyei)


OGYÉI notifikációs szám.: 13062/2013

Adatok
Cikkszám
222222
Összetevők

Összetevők: szójaolaj, natúr b-karotin kivonat, cink-citrát, natúr E-vitamin zselatin kapszulában



Aktív anyagok napi 1 kapszulára: natúr béta-karotin: 15 mg, A-vitamin (b-karotinból): 2500 µg (NRV 312,5%), cink: 9,9 mg (NRV 99%), natúr E-vitamin (D-α-tokoferol): 10 mg (NRV 83%).



NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára

Hatóanyagok napi adagra (1 kapszula)



natúr β-karotin 
A-vitamin (β-karotinból)



15 mg
2500 µg (NRV 312,5%)



Cink



9,9 mg (NRV 99%)



natúr E-vitamin



10 mg (NRV 83%)

Használati javaslat

Adagolás (felhasználás): Naponta 1 kapszula bőséges folyadékkal bevéve. Használata javasolható napozás és szoláriumozás időszakában.

Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napői adagot ne lépje túl. Az étrend-kiegésztő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étendet és az egészséges életmódot.