Avira Bioflavonoid tartalmú növényi alapú kapszula (72x)

Avira Bioflavonoid tartalmú növényi alapú kapszula (72x)
6 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

!! "...torzítják a tüskefehérjék térszerkezetét..." !!!
A beltartalmi adatokból kiszűrhetővé vált az a néhány tucatnyi növényfaj, amelyek vírusírtóként is hatékonynak bizonyultak a korábban elvégzett kísérletek és klinikai kipróbálások során. Az így kiválasztott és finomra őrölt növényszervek dúsak azokban a sajátos bioflavonoidokban és flavonolokban, amelyek a hatékony tüskefehérjéihez kötődésük révén torzítják a tüskefehérjék térszerkezetét. Az Avira termékben is fellelhető „bioflavonoidok hozzájárulnak az immunrendszer normális működéséhez” (EFSA támogatott állítás*!) Az Avira tartalmazza a kakaó jellegzetes flavonolokat is, melyek segítik a normális vérnyomás fenntartását (EFSA támogatott állítás*!) Az Avira étrend-kiegészítőben jelen vannak a világhíres „Makói bronz” vöröshagyma dús polyphenol és bioflavonoid származékai és a többi növényi összetevőivel együttesen erősítik az immunrendszerünk vírusellenálló képességét

 

A kakaóban lévő flavonolok segítik a normális vérnyomás fenntartását!
A bioflavonoidok hozzájárulnak az immunrendszer normális működéséhez.
A növényi összetevőkben lévő kiváló bioaktív hatóanyagok a célfehérjékre irányítottan az emberi szervezetben szelektív és általános egészségvédő feladatot is teljesítenek.
BIOFLAVONOID tartalmú NÖVÉNYI ALAPÚ étrend kiegészítő, melyet az Acheuron Kft. bioinformatikusai által létrehozott biológiai adatbázis alapján állított össze Dr. Oláh Zoltán nemzetközileg elismert molekuláris biológus.

 

Növényi Összetevők: cékla, vöröshagyma, petrezselyemlevél, kakukkfű, rozmaring, szurokfű, kakaó, sáfrányos szeklice, fekete bors
1 doboz tartalma: 72 db 600 mg-os kapszula

 

Napi ajánlott mennyiség 3 x 2 kapszula.
OGYÉI notifikációs szám: 30455/2020 

 

"Vírus tüskefehérje - a vakcina és a növényi gátlószerek egyik közös célpontja.
Közismert vírusok, mint a kanyaró, rózsahimlő, mumpsz, és most már tudjuk, hogy ide sorolhatjuk a koronavírusokat is, fehérjeszerkezeti hasonlóságot mutató tüskefehérjéikkel kapcsolódnak a sejtjeink egyedi célfehérjéihez, amelyek víruskapuként is szolgálnak amellett, hogy ellátják feladatukat a felszíni hártyákban. A koronavírus, beleértve a COVID-19 (CoV-2), receptora/célpontja az ACE2, egy olyan enzim, amely a vérnyomásunkat szabályozó angiotenzin fehérjét egy peptid-kötés vágásával aktiválja. Amennyiben ezt a CoV-2 és az ACE2 kapcsolatot nem akadályozzuk meg, a koronavírus be tudja juttatni az mRNS-ként is szolgáló örökítőanyagát. Így az a megfertőzött sejtjeinket használja saját vírus génjeinek és a szerkezeti elemeinek, köztük a tüskefehérjék "legyártatására és összeszereltetésére".

 

A fertőzés elkerülésének egyik legegyszerűbb módja, ha a vírus-tüskefehérjéinek térszerkezetét eltorzítjuk. A "maszkírozás" hatására a tüskefehérjék nem ismerik föl a gazdasejtjeink ACE2 receptorait. Ha viszont a vírus tüskefehérjéje nem képes a receptorhoz kötődni az örökítőanyaga a sejten kívül nem kel életre és nem is szaporodik.

 

A bioinformatika többek között a célfehérjék térszerkezetét, és egyéb szelektív fehérje-fehérje, kis-tömegű (<1000Da) vezérmolekulák és/vagy információ hordozó pl. mRNS-ek lehetséges kölcsönhatásait számszerűsíti a szak- és szabadalmi irodalom bányászatával, adatbázisba töltésével és visszakereshetőségének taxonómiai megoldásaival."

 

További információért, kérjük olvassa el a témában írt tudományos közleményünket (angolul):

 

https://www.ecocycles.net/ojs/index.php/ecocycles/article/view/176

 

A bioflavonoidok hozzájárulnak az immunrendszer normális működéséhez.

 

A kakaóban lévő flavonolok segítik a normális vérnyomás fenntartását!

 

OGYÉI notifikációs szám: 30455/2020 

Adatok
Cikkszám
14141414